Άρθρο

ΤΩPA ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ | Ο διάλογος ΦΩΤΙΑ της Φρόσως με τους «παίκτες της τσόχας» πρίν το κακό


Kάποιοι έχουν χρέος να μιλήσουν εκεί που πρέπει

«Μαζί μας ήρθε ο Παντελής, μαζί μας θα φύγει»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελειωμό δεν έχει ο πόνος για την οικογένεια και ειδικά για την μητέρα του Παντελή, μετά τον θάνατο του γιου της το μοιραίο αυτό πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, η οποία μάλιστα παρακολουθείται στενά από τον γιατρό της.

Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερα βγαίνουν προς τους δημοσιογράφους για τις σημαντικές στιγμές που γνωρίζουν πολλοί αλλά μιλούν λίγοι. Και αναφέρομαι στα λεπτά πρίν το δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρα απο τον διάλογο που υπήρχε μεταξύ της Μίνας και της Φρόσως, υπήρξε διάλογος της Κυριάκου με τα γκαρσόνια που υπήρχαν στον χώρο. Μια ομάδα παιδιών που εξυπηρετούσαν τους καλεσμένους του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

Στην κουβέντα που έλαβε χώρα η Φρόσω φέρεται να δέχεται ερώτηση απο έναν «Είναι καλό να καλέσουμε ένα ταξί. Δεν τον αφήνετε να τον στείλουμε σπίτι του με έναν δικό μας ταξιτζή;» για να πάρει την απάντηση απο την Φρόσω: «Μαζί μας ήρθε ο Παντελής, μαζί μας θα φύγει».

Σε κάθε περίπτωση, ερχόμαστε να πιστέψουμε πως “ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ” πριν το μοιραίο τροχαίο, γιατί πλέον υπάρχουν επίσημα στοιχεία, όπως εξηγεί στο star.gr ο Διδάκτωρ Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αναστάσιος Σπαντιδέας. ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ )

Καλό είναι… οι διάλογοι αυτοί και όσα συνέβησαν να μεταφερθούν κάποια στιγμή και στις αρχές. Είναι άλλο να τα λέτε στους δημοσιογράφους και άλλο να υπάρχουν οι καταθέσεις. Να λάμψει η αλήθεια για να σωθούν στο μέλλον κι άλλα παιδιά που ακροβατούν κάθε βράδυ με τον θάνατο…

eimaste-edw

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.viral.trombaktiko.eu      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο