Άρθρο

Πώς να κάνετε διακριτικά σeξ σε θάλασσα ή σε πισίνα!! (photos)


Γιατί είναι υπέροχη αίσθηση: Στο νερό, δεν έχουμε βάρος, νιώθουμε αέρινοι και ανάλαφροι ψυχικά και σωματικά. Η αίσθηση της αρμύρας και ο ήχος του νερού που σας τυλίγει διεγείρει απίστευτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Όλοι μας σχεδόν έχουμε βρεθεί γuμνοί μέσα σε μια μπανιέρα η σκέψη και μόνο ότι μπορεί ο / η σύντροφός μας να μας αγγίζει τη στιγμή της χαλάρωσης είναι συναρπαστική. Σκεφτείτε τι απόλαυση προσφέρει ο συνδιασμός νερού ήλιου και φύσης.
Τα περισσότερα ζευγάρια που το επιχειρούν φροντίζουν να αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα πηγαίνοντας σε ερημικές παραλίες ή στέκονται σε κρυφούς ασφαλείς κολπίσκους όπου δε σε πιάνει το ανθρώπινο μάτι. Χρειάζεται βέβαια προσοχή για να μη σας παρασύρει το κύμα ή μην τραυματιστείτε σε κάποιο βραχάκι. Η γυναίκα τις περισσότερες φορές φορά το σουτιέν της και γυμνώνει το κορμί της από τη μέση και κάτω ώστε ακόμα και αν κάποιος δει το ζευγάρι να πιστέψει ότι απλά ερωτοτροπεί.
Οι πισίνες όσο αθώες κι αν φαίνονται, προσφέρουν σε πολλές νέες κοπέλες τον,πρώτο τους οργaσμό. Στεκόμαστε έτσι ώστε το νερό να εκτοξεύεται πάνω στην κλειτορίδα και τελειώνουμε ήρεμα, δείχνοντας ότι ονειροπολούμε ή είμαστε χαμένες στη σκέψη μας. Αναπαραστήστε το εντός: Μόνη στο σπίτι χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο, του ντους και ρίξτε το νερό εκεί που το χρειάζεστε. Δοκιμάστε να εναλλάσσετε τη θερμοκρασία του νερού (ζεστό ή κρύο) και την ένταση (δυνατό και γρήγορο ή γαργαλιστικές σταγόνες) για ποικιλία. Το σeξ στην μπανιέρα ή στο ντους δεν ανταγωνίζεται το σeξ στη θάλασσα, αλλά είναι καλό υποκατάστατο.

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.mygossip.eu      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο