Άρθρο

Το νέο "φαρμακερό" μήνυμα της Νωαίνα και η απίστευτη ειρωνεία στην Αραβανή! Δείτε πως την αποκάλεσε


Το νέο "φαρμακερό" μήνυμα της Νωαίνα και η απίστευτη ειρωνεία στην Αραβανή! Δείτε πως την αποκάλεσε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από χθες το βράδυ της όνομα της Νωαίνα, συζητιέται έντονα με την προκλητική της πράξη on camera, όταν και έδειξε τα οπίσθιά της. Η τραγουδίστρια αποχώρησε από το X Factor, ωστόσο σήμερα το πρωί μίλησε στην ενημεpωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ κι όπως ήταν φυσικό ερωτήθηκε για την συγκεκριμένη πράξη.

Η απάντησή της ήταν λακωνική και εξήγησε πως ήταν μία αυθόρμητη αντίδρασή της. Παρόλα αυτά λίγο αργότερα, φαίνεται πως ο,τι έκανε δεν ήταν και τόσο αυθόρμητο, αλλά περισσότερο αντίδραση.

Όπως είδαμε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η νεαρή τραγουδίστρια ανέβασε ένα status γεμάτο νόημα, συνοδευόμενο από ανάλογη φωτογραφία με την πράξη της στο show. Αναλυτικά, έγραψε,εξαπολύοντας το καρφί της και προς την Ευαγγελία Αραβανή: «Όταν τρολλάρεις την κριτική που σε θέλει πιο ‘φάτε μάτια ψάρια’, που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο ‘παιχνιδιάρα γυναίκα’ -τύπου- ‘βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τί ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σeξυ Νωαίνα, παίξε λίγο on stage με το μ**** σου’, και όταν τους απαντάς με κώλο σοκάρετε το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο. Κάθε Λάιβ και Σeξότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα; Το μουστάκι μου δεν φαγώθηκες να δεις; Ττααα χχχ».

Δείτε χαρακτηριστικά τι ανέβασε.

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.entertv.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο