Άρθρο

Το τριπλό λάθος της Αρναούτη που επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας


Το τριπλό λάθος της Αρναούτη που επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρίν απο λίγες μέρες πληροφορήθηκα ότι η κυρία Μυρσίνη Αρναούτη υποστήριξε σε ένα σχόλιο της με νεαρό ράπερ που θέλει να κάνει κάτι στην πιάτσα άλλα δυστυχώς δεν μπορεί -άραγε τι να φταίει;- ότι μεγάλωνω την κόρη μου με ψέματα.

Βλέπετε είναι πολύ εύκολο για εκείνη να χρησιμοποιεί το παιδί μου στο στοματάκι της. Δεν πειράζει. Κατανοώ την κατάσταση της. Όπως επίσης κατανοώ πώς δεν γνωρίζει τους άγραφους νόμους της ζωής για παιδιά και ηλικιωμένους. Το «ψέμα» μου αφορούσε σε ένα θέμα που έγραψα για την τραχειοτομή και τα κομμένα μαλλιά της.

Δυστυχώς για την κυρία Αρναούτη η ανάγκη της να πάρει like την έφερε στο σημείο να εκτεθεί διπλά. Και γιατί χρησιμοποίησε το παιδί μου για να επιχειρηματολογήσει και βεβαίως γιατί οι τρείς δικές της εικόνες με κορυφαία αυτή πρίν απο 35 λεπτά να αποτυπώνουν πλήρως το σημάδι απο την ενέργεια των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Δεν θα το προχωρήσω παρακάτω και δεν θα το κάνω προσωπικό παρά το γεγονός ότι με τις κινήσεις της η συγκεκριμένη το επιδιώκει.

Θα μείνω πιστός στην αλήθεια μου. Και βεβαίως στον όρκο που έχω πάρει να βοηθήσω να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τροχαίο που στοίχισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Desktop

13872573_282309225461782_1577572970_n

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr      Αρχική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 
loading...

Διαφήμιση pigadi.eu

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο