Άρθρο

Αληθινή εξομολόγηση αναγνώστριας: «‘Οταν γνώρισα τον αδερφό του φίλου μου τα ξέχασα όλα! Μπήκε μέσα στη μπανιέρα και…»


Πριν από λίγο καιρό είχα γνωρίσει ένα παιδί, φοιτητής από άλλη πόλη κι αυτός, και υποτίθεται ότι κάναμε σχέση. Στην πραγματικότητα βέβαια, κάναμε μόνο σeξ και ίσως καμιά φορά να βγαίναμε και καμιά βόλ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από λίγο καιρό είχα γνωρίσει ένα παιδί, φοιτητής από άλλη πόλη κι αυτός, και υποτίθεται ότι κάναμε σχέση. Στην πραγματικότητα βέβαια, κάναμε μόνο σeξ και ίσως καμιά φορά να βγαίναμε και καμιά βόλτα. Μια φορά που ήμουν σπίτι του, πήρε τηλέφωνο ο αδερφός του, ο Τ., και του είπε ότι ήθελε να έρθει ταξίδι για να τον δει. Την επόμενη μέρα θα ερχόταν κι έτσι συμφωνήσαμε ότι για λίγες μέρες είτε δε θα πολυβρισκόμασταν είτε θα πήγαινα εγώ σπίτι του να καθόμαστε, ώστε να μην αφήνει τον αδερφό του μόνο του.

Ήρθε λοιπόν ο αδερφός του και είχα να δω τον φίλο μου κάνα δυο μέρες γιατί βγαίνανε. Μου είπε τότε να πάω από εκεί να κάτσουμε κι επί τη ευκαιρία να τον γνωρίσω κιόλας και να δούμε καμιά ταινία όλοι μαζί. Πήγα κι εγώ και τον γνώρισα. Ήταν πολύ πιο ωραίος από τον φίλο μου, μεγαλύτερος 5-6 χρόνια, πολύ γuμνασμένος και από ότι κατάλαβα, ήταν και αρκετά μπήχτης. Αυτό δε μου φάνηκε κακό και ίσα ίσα, ένιωθα να με εξιτάρει το γεγονός ότι ο αδερφός του γκόμενού μου με γλυκοκοίταζε μπροστά του. Αυτός βέβαια μάλλον δεν κατάλαβε τίποτα αλλά και να καταλάβαινε, δεν με ένοιαζε ιδιαίτερα, αφού η σχέση μας ήταν κατά κύριο λόγο πιο χαλαρή.

Κάποια στιγμή ο φίλος μου πήγε μέσα να παραγγείλει πίτσες και ο Τ. μπήκε κατευθείαν στο ψητό. Μου είπε ότι ο αδερφός του είχε ωραίο γούστο και αν δεν ήταν αδερφός του, σίγουρα θα μου την είχε πέσει ήδη. Εγώ ντράπηκα λίγο, αλλά ένιωσα την επιθυμία να τον αφήσω να μου ορμήσει. Λίγο τα μπράτσα του που έβλεπα να ξεπετάγονται μέσα από ένα μπλουζάκι τσιτωμένο πάνω του, λίγο το ότι ήταν αδερφός του φίλου μου και ήταν «παράνομο», με το ζόρι κρατήθηκα και του είπα απλά «ευχαριστώ για το κοπλιμέντο». Ήρθε μετά ο φίλος μου στο δωμάτιο και το ζήτημα έμεινε εκεί.
Πιο αργά το βράδυ έπιασε δυνατή βροχή και μου είπε να κοιμηθώ εκεί και να φύγω το πρωί. Μου είπε ότι εκείνος θα σηκωνόταν νωρίς γιατί είχε σχολή από το πρωί, αλλά σιγά, θα έφευγα όταν ξυπνούσα και θα ήμουν με τον Τ. που στο κάτω κάτω δε δαγκώνει όπως μου είπε ο φίλος μου. «Α δε δαγκώνει; κρίμα!», σκέφτηκα από μέσα μου. Και εντάξει, όσο κι αν δεν είναι σωστό, σκέφτηκα ότι θα ήταν μεγάλη ευκαιρία να κοιμόμουν εκεί και το πρωί να ήμουν μόνη μου στο σπίτι με τον Τ. Εγώ δε σκόπευα να κάνω κίνηση, αλλά ήμουν σίγουρη ότι αυτός θα έκανε.

sεx1

Όταν ξαπλώσαμε στο δωμάτιο του αγοριού μου, κάναμε σeξ αρκετές φορές και φρόντισα να ακουστώ, ώστε να ενημερωθεί και ο Τ., που θα κοιμόταν στο σαλόνι, για το τι γίνεται δίπλα. Είχα και μια κρυφή ελπίδα ότι θα άνοιγε την πόρτα και θα χωνόταν και θα κατέληγα με 2 πούτσες και μια άγρια παρτούζα όλο το βράδυ, αλλά δυστυχώς οι ανώμαλες επιθυμίες μου δεν πραγματοποιήθηκαν!

Το πρωί που ξύπνησα και είχε φύγει ο φίλος μου, πήγα να κάνω ένα μπάνιο και να φύγω, γιατί είχε περάσει η ώρα και δεν έβλεπα τον Τ. να κάνει κάνα ντου στο δωμάτιο. Αφού τελείωσα με το μπάνιο μου, βγήκα από τη μπανιέρα και πήγα να ντυθώ, αλλά άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο Τ. Η αλήθεια είναι ότι επίτηδες την άφησα ξεκλείδωτη, με μια τελευταία ελπίδα ότι θα μπει μέσα! Την ώρα που μπήκε στο μπάνιο έβγαζα την πετσέτα από πάνω μου κι ακόμα δεν είχα σκουπιστεί εντελώς από τα νερά κι έτσι με είδε ολόκληρη. Έκατσε χαμογελαστός στην πόρτα και μου είπε ότι περίμενε να ακούσει το νερό να σταματάει για να μπει να πάρει «κάτι» που είχε αφήσει μέσα. Εγώ, αν και περίμενα πώς και πώς να μπει, είχα μείνει λίγο σαστισμένη και τον κοιτούσα, γιατί ήταν πιο κάφρος από ότι περίμενα τελικά.

Ήρθε τότε και μου χάιδεψε το στήθος και άρχισε να το γλείφει κι εγώ δεν έφερα καμία αντίσταση. Με έπιασε από τον κώλο και με σήκωσε και με πήγε στο κρεβάτι του αδερφού του. Με ξάπλωσε, μου άνοιξε τα πόδια και μου έγλειφε για ώρα το μουνάκι μου, που είχε αρχίσει να υγραίνεται από τη στιγμή που μπήκε ο Τ. στο μπάνιο. Με έγλειφε με πολλή ένταση και είχα τρελαθεί και τελείωσα κάνα δυο φορές και του έλεγα να μου χώσει και τα δάχτυλά του, αλλά έλεγε όχι κι εγώ τρελαινόμουν ακόμα περισσότερο. Προσπάθησα κιόλας μια φορά να βάλω τα δικά μου αλλά μου έπιασε τα χέρια και μου τα κράτησε μακριά και δε μπορούσα να κουνηθώ. Στο τέλος τον ικέτεψα να με γαμήσει και μου είπε ότι αυτό περίμενε τόση ώρα, έβγαλε τον πούτσο του έξω και μου τον έβαλε. Φορούσε μόνο ένα σορτσάκι κι έτσι όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Μου είχε ανοίξει τα πόδια ψηλά στον αέρα και μου τον κάρφωνε δυνατά και όλο μέσα κι εγώ φώναζα και μου έλεγε ότι από χθες ήθελε να με ακούσει να φωνάζω γιατί με ξέσκιζε η δική του πούτσα. Έχυσε πάνω στα βυζιά μου και βασικά πήγαν και στο πρόσωπό μου και στα μαλλιά μου. Πήγε να ξεπλυθεί και μέχρι να σκουπιστώ και να πάω κι εγώ, είχε ξαναγυρίσει και μου τον έδωσε στο στόμα. Τον πήρα όλο μέσα στο στόμα μου, τον κρατούσα από τον κώλο και του έκανα πίπα με λύσσα κι ένιωθα ότι είχα να δω πούτσο κάτι χρόνια. Μου έλεγε ότι του αρέσει που είμαι λυσσάρα και με τράβαγε από τα μαλλιά για να μου τον χώσει πιο βαθιά κι έφτανε στο λαιμό μου και πνιγόμουν και του άρεσε. Όταν ήθελε να χύσει τραβήχτηκε και χτυπούσε τον πούτσο του πάνω στη γλώσσα μου και μου τα έριξε πάλι τα μισά στο πρόσωπο και τα μισά στο στόμα.

Πήγα μετά στο μπάνιο να πλυθώ και όπως ήμουν σκυμμένη πάνω από το νιπτήρα, ήρθε από πίσω και μου τον έβαλε με τη μια. Με κρατούσε από τη μέση και με κάρφωνε απότομα κι εγώ είχα σκύψει χαμηλά και βόγγαγα πάλι, γιατί για ακόμα μια φορά με είχε τρελάνει. Με πήρε τότε πάλι σηκωτή και με ξαναπήγε στο κρεβάτι και με ανέβασε πάνω του. Κουνιόμουν στον πούτσο του αργά κι αυτός με κρατούσε από τον κώλο κι ένιωθα τα δάχτυλά του να γλιστράνε προς τα μέσα. Μου τον χάιδευε κι εγώ γούσταρα και μου ψιθύρισε στο αυτί ότι θέλει να μου τον δώσει από πίσω και το δάχτυλό του μπήκε μέσα. Εγώ του είπα ότι θέλω να με πάρει με κάθε τρόπο και με γύρισε με την πλάτη προς αυτόν και συνέχισε να με πηδάει. Μετά από λίγο τον έβγαλε και μου τον έβαλε στον κώλο μου και τότε μάλλον με άκουσε όλη η πολυκατοικία, γιατί σιγά σιγά, με πήδαγε πολύ γρήγορα και μου έβαζε δάχτυλο στο μουνάκι μου κι εγώ δε μπορούσα να κρατηθώ. Όσο φώναζα μου έλεγε διάφορα σχετικά με το ότι είμαι πουτανάρα και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι μέσα στο χαμό. Μετά με έστησε πάλι στα 4 και μου έριχνε χαστούκια και ρωτούσε αν γουστάρω να τον τρώω από τον κώλο κι εγώ του έλεγα ότι γουστάρω να τον τρώω από παντού και μου έλεγε ότι είμαι μεγάλη καριόλα και με κάρφωνε πιο δυνατά.

Μετά από αυτό σταματήσαμε γιατί είχε περάσει η ώρα και σε λίγο θα ερχόταν ο αδερφός του κι εγώ τα μάζεψα και πήγα σπίτι μου. Του είπα όμως το βράδυ να περάσει από εκεί για να συνεχίσουμε και με μια δικαιολογία που είπα στο φίλο μου, δεν τον είδα για αρκετές μέρες. Ερχόταν όμως ο αδερφός του καθημερινά μέχρι να φύγει και αν και χώρισα με τον άλλον, με τον Τ. μιλάμε ακόμα και πού και πού του στέλνω καμιά φωτογραφία όταν χαϊδεύω το μουνάκι μου και τον σκέφτομαι. Μου είπε κιόλας ότι σε λίγο καιρό έχει κανονίσει να έρθει να δει τον αδερφό του ξανά κι έτσι καταλαβαίνουμε όλοι τι θα ακολουθήσει!

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Ξαφνικός γάμος το Σεπτέμβριο! Πασίγνωστη τραγουδίστρια ετοιμάζει το νυφικό της

Ετοιμόγεννη Ελληνίδα star ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά! Δείτε για ποια πρόκειται

Φουντώνουν οι φήμες περί κακοποίησης! Ποια γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε με σημάδια ξυλοδαρμού;

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο