Άρθρο

Αναγνώστης εξομολογείται: «Η θεία που με αναστάτωσε! Έβγαλε τη μπλούζα της και…»


Αναγνώστης εξομολογείται: «Η θεία που με αναστάτωσε! Έβγαλε τη μπλούζα της και…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα άρχισαν πριν 1 χρόνο. Είχα ήδη τελειώσει ηλεκτρολόγος απο τεχνικό λύκειο και δούλευα βοηθός σε ένα φίλο του πατέρα μου, έτσι για να μάθω κάποια ψιλοπράγματα στη δουλειά. Εν τω μεταξύ πολλές φορές διάφοροι συγγενείς μου με φώναζαν να τους κάνω κάποια ηλεκτρολογικά. Το ίδιο έκανε και η θεία μου η Γιάννα.

Η θεία μου είναι απίστευτο μουνί. Είναι γύρω στα 40 και πάντα όταν την έβλεπα με αναστάτωνε. Έχει ωραίες βυζάρες, τέλεια σφιχτή κωλάρα και ένα σώμα φωτιά. Δεν θα έλεγα ότι είναι η τόσο προκλητική στο ντύσιμο της (ίσως γιατί ο θείος μου δεν την αφήνει ανεξέλεγκτη) αλλά επειδή την έχω ζήσει από κοντά, και μόνο τα κολλητά της τζην που τόνιζαν τον κώλο της με καύλωναν.

Πολλές φορές όταν ερχόταν σπίτι μας με τον θείο, εγώ πήγαινα και καθόμουν μαζί τους τάχα να συμμετάσχω στις συζητήσεις της πλάκας που κάνανε με τους γονείς μου, μόνο και μόνο για να βλέπω τις μπουτάρες τις, τον κώλο της και μάταια να προσπαθώ να διακρίνω κανένα στρινγκάκι μέσα από το τζην της (η πουτάνα το έκρυβε καλά). Μετά όταν έφευγαν, σηκωνόμουν και εγώ μαζί τους να τους χαιρετήσω και να απολαύσω έστω την κωλάρα της να την κουνάει πέρα δώθε. Αυτό ήταν αρκετό για να την σκέφτομαι τα βράδια και να την παίζω. Από τα 14 μου, ήδη αποτελούσε μια τρελή μου φαντασίωση. Ήθελα να την γαμήσω αλλά το έβλεπα τότε μόνο σαν όνειρο.

Για να μην τα πολυλογούμε μια μέρα με φώναξε σπίτι της για να περάσω κάποια προβολάκια στο δωμάτιο της κόρης της (για την κόρη της ίσως να σας πω κάποια άλλη φορά). Στο σπίτι της θείας δεν πήγαινα συχνά, μόνο παλιότερα όταν ήμουν μικρός. Είχα να πάω χρόνια και πρώτη φορά που έτυχε να πάω μόνος μου. Αυτό και μόνο δεν ξέρω γιατί, μου προκάλεσε μία αίσθηση ωραία, σαν μια περιπέτεια. Τέλος πάντων, στην πόρτα όταν με υποδέχτηκε δεν έδειχνε διαφορετική. Όπως την ήξερα πάντα. Φορούσε ένα ωραίο μαύρο κολλάν και μια άσπρη μπλούζα.

Με χαιρέτησε, μιλήσαμε για λίγο και μετά πήγα για να κάνω την δουλειά που με φώναξε. Δεν είπαμε και πολλά πράγματα αλλά εγώ πάντα είχα καρφωμένο το βλέμμα μου πάνω της, όσο πιο προσεκτικά μπορούσα. Στην συνέχεια μου έκανε ένα καφέ και μου είπε ότι θα πάει να κάνει κάποια ψώνια. Εγώ δεν είπα τίποτα και όταν έφυγε συνειδητοποίησα ότι ήμουν ολομόναχος σπίτι της, με την κόρη της στο σχολείο και τον θείο στην δουλειά. Αμέσως το μυαλό μου πήγε ότι είχα την μοναδική ευκαιρία της ζωής μου τουλάχιστον να δω τα εσώρουχα της, ίσως να μην μου δινόταν άλλη φορά τέτοια ευκαιρία. Αν δεν τα έβλεπα τώρα ήξερα ότι δεν θα τα δω ποτέ και η ιδέα αυτή με είχε ήδη καυλώσει. Πουτάνα λέω, τόσο καιρό τα κρύβεις καλά αλλά τώρα δεν θα μάθεις τίποτα. Αφήνω την δουλειά και καυλωμένος πάω στο δωμάτιο της.


Ψάχνω μερικά συρτάρια προσεκτικά για να μην αφήσω ίχνη και τελικά βρίσκω το αγαπημένο μου συρτάρι. Ένα συρτάρι με τα κυλοτάκια και τα στρινγκάκια της θείας μου. Τι καύλα ήταν αυτή. Ήμουν σίγουρος ότι εκτός από τον άντρα της και αυτήν, κανείς άλλος δεν τα είχε δει εκτός από εμένα. Μεγάλη πουτάνα η θεία, σχεδόν όλα τα εσώρουχα της ήταν στρινγκάκια. Άσπρα, μαύρα, κόκκινα, διαφανή και πολλά άλλα. Ένα ένα τα έπαιρνα στα χέρια τα περιεργαζόμουν και από την άλλη σκεφτόμουν ότι ήταν της θείας μου. Σκεφτόμουν ότι τα φορούσε η καυλιάρα, ακουμπούσα το στρινγκάκι και έλεγα ότι εκεί ακουμπάει το μουνάκι της και άρχιζα να την παίζω σαν τρελός. Έπαιρνα το ένα, άφηνα το άλλο. Σε μια φάση κατάλαβα ότι θα χύσω. Τα βάζω όλα μέσα και παίρνω ένα δαντελωτό μαύρο στρινγκ που μου άρεσε και πάω στην τουαλέτα. Όταν πήγα όμως στην τουαλέτα σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει και κάποια εσώρουχα στα άπλυτα. Αμέσως έψαξα και βρίσκω ένα άσπρο μικροσκοπικό στινγκάκι, αυτό ήταν, χωρίς να σκεφτώ τίποτα το παίρνω και αρχίζω να το μυρίζω. Μύριζε μουνίλα της θείας μου και αυτό ήταν αρκετό ώστε σε λίγο να χύσω.

Αυτό και μόνο με έκανε να εκτονωθώ για λίγο, μιας και την είχα άχτι πολλά χρόνια. Πάντως με πέρασε από το μυαλό να έπαιρνα κανένα της εσώρουχο, αλλά δεν το έκανα γιατί μπορεί να έμπλεκα αν θα το καταλάβαινε.

Μετά καθάρισα γρήγορα την τουαλέτα για να μην αφήσω ίχνη, πέταξα το στρίνγκ της στα άπλυτα και το άλλο το μαύρο που είχα το πήγα να το βάλω πίσω στο συρτάρι με τα άλλα. Μετά πήγα αμέσως να συνεχίσω την δουλειά σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Η θεία μου γύρισε σε κανένα 20λεπτο και εγώ έδειχνα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, συνεχίζοντας την δουλειά μου. Όταν την είδα πάντως καύλωσα γιατί σκεφτόμουν τα κυλοτάκια και πόσο θα της πήγαιναν. Άρε να την γαμούσα λέω, αλλά δεν βοήθησε καθόλου η κατάσταση. Είναι και αυτή πολύ χαμηλών τόνων, ούτως η άλλως θεία μου είναι και ίσως να μην είχε περάσει από το μυαλό της ποτέ να γαμηθούμε. Τέλος πάντων η δουλεία τελείωσε, με ευχαρίστησε, είπαμε κάποια πραγματάκια και έφυγα χωρίς να δεχτώ χρήματα.

Τα καλά άρχισαν την άλλη μέρα που ούτε μπορούσα να φανταστώ. Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε ότι ήθελε κάποια πραγματάκια ακόμα να κάνω που είχε ξεχάσει να μου πει (κάτι πρίζες κλπ). Εγώ φυσικά ξαναπήγα. Όταν με υποδέχτηκε δεν έμοιαζε να έχει συμβεί τίποτα. Ήταν πολύ κεφάτη και μου ζήτησε αν θέλω καφέ, εγώ δεν αρνήθηκα και κάτσαμε λίγο στο σαλόνι ώσπου να μου πει τι με ήθελε. Αυτή την φορά φορούσε ένα άσπρο κολλάν τονίζοντας την κωλάρα της και ένα κολλητό μπλουζάκι. Το ξανθό μαλλί της και το βλέμμα της, την έκαναν πιο πουτάνα. Και ενώ ήμουν χαλαρός όσο γινόταν μου πετάει: πιστεύω να συμφωνείς ότι έχω καλό γούστο στα εσωρουχά μου!! Εγώ κοκάλωσα, αμέσως κατάλαβα ότι μπορεί να τα κατάλαβε όλα και δεν ήμουν σίγουρος αν με ψάρωνε ή μου την έπεφτε.

Γέλασα και της λέω : τι πράγμα;
Αυτή συνέχισε αλλάζοντας τώρα τον τόνο της φωνής της, κάνοντας τον πολύ καυλιάρικο : έλα μην κρύβεσαι ξέρω ότι είδες τα στρινγκάκια μου.
Σου άρεσαν;

Την αρπάζω της κατεβάζω την μπλούζα, και όλα αυτά μηχανικά μην έχοντας καταλάβει ακόμα τι γινόταν…

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο