Άρθρο

Το τερμάτισε! Δεν φαντάζεστε πως πήγε η Μαίρη Συνατσάκη καλεσμένη σε γάμο


Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Μπορεί να αγαπά τις αλλαγές και τις μεταμορφώσεις μα κάθε της στιλιστική επιλογή να γίνεται viral, αυτή τη φορά όμως το τερμάτισε!Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια μία από τις ακομπλεξάριστες και alternative παρουσί ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Μπορεί να αγαπά τις αλλαγές και τις μεταμορφώσεις μα κάθε της στιλιστική επιλογή να γίνεται viral, αυτή τη φορά όμως το τερμάτισε!Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια μία από τις ακομπλεξάριστες και alternative παρουσίες της ελληνικής showbiz, γεμάτη σιγουριά και πολλή αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή της. Έτσι είπε να κάνει ακόμη μια φορά τη διαφορά και αδιαφορώντας για το αν όλες οι υπόλιπες παρουσίες δίπλα της θα ήταν ντυμένες και χτενισμένς στην πένα, εκείνη έκανε αυτό που της έλεγε η καρδούλα της.

Αυτή τη φορά πήγε καλεσμένη σε γάμο και δεν δίστασε να ποζάρει χωρίς καθόλου μακιγιάζ λίγο πριν φύγει για την τελετή, μιμούμενη την Alicia Keys, η οποία πήγε επίσης αμακιγιάριστη στα MTV Awards, όπως σχολίασε η ίδια η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Το τερμάτισε! Δεν φαντάζεστε πως πήγε η Μαίρη Συνατσάκη καλεσμένη σε γάμο

«Σήμερα γάμος γίνεται.. Να μας ζήσουν!❤️ [βαριεμαι να βαφτώ] [θα πάω Alicia Keys] [#not]», έγραψε η Μαίρη Συναντσάκη.

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.tompriki.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο