Άρθρο

Το διπλό στoματικό σeξ: Προσφέρει στον άνδρα έκρηξη ηδovής


Το στοματικό σeξ είναι πραγματικά απολαυστικό για κάθε άνδρα όμως μερικές φορές μπορεί να καταλήξει να είναι μονότονο. Το διπλό στoματικό η εναλλαγή δηλαδή της διείσδυσης και του στoματικού είναι ο καλύτερος τρόπος για να σπάσετε τη ρουτίνα στο κρεβάτι και να κάνετε μια ιδιαίτερη σeξουαλική έκπληξη στον σύντροφό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς γίνεται.

Ξεκινήστε με πeoλειχία. Έπειτα από λίγη ώρα όταν έχει διεγερθεί αρκετά ανεβείτε πάνω του και διεισδύστε. Στο διπλό στoματικό σeξ οι γυναίκες έχουν την πρωτοβουλία. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε τις ορέξεις του άνδρα, πότε δηλαδή βαριέται με τη μια τεχνική και είναι καιρός να εφαρμόσετε την άλλη.

Ο άνδρας διεγείρεται πολύ όταν η γυναίκα απολαμβάνει τις δικές του εκκρίσεις από το πeoς του. Θα πρέπει φυσικά να διατηρείτε πάντα υγιή και καθαρό τον κόλπo σας).

Το διπλό στoματικό είναι απολαυστικό και για τη γυναίκα η οποία πολλές φορές κουράζεται από την πeoλειχία ειδικά όταν διαρκεί πολύ. Με αυτή την τεχνική διεγείρεται περισσότερο και η ίδια με τα διαλείμματα διείσδυσης.

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.boro.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο