Άρθρο

Πpωκτικό σeξ: 5 γυναίκες μοιράζονται μαζί σου την εμπειρία τους


Οι απόψεις για το πpωκτικό σeξ διίστανται. Άλλες γυναίκες ισχυρίζονται ότι είναι μια εμπειρία που όλες πρέπει να δοκιμάσουν γιατί είναι κάτι το διαφορετικό, μια εντελώς άλλη αίσθηση που σε συναρπάζει. Άλλες πάλι, θεωρούν ύστερα από την εμπειρία το ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι απόψεις για το πpωκτικό σeξ διίστανται. Άλλες γυναίκες ισχυρίζονται ότι είναι μια εμπειρία που όλες πρέπει να δοκιμάσουν γιατί είναι κάτι το διαφορετικό, μια εντελώς άλλη αίσθηση που σε συναρπάζει. Άλλες πάλι, θεωρούν ύστερα από την εμπειρία τους, ότι το πpωκτικό σeξ είναι υπερεκτιμημένο και ότι δεν θα το ξαναέκαναν. Σίγουρα, στη διαμόρφωση των απόψεων πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο παρτενέρ. Αν ξέρει να χειριστεί την κατάσταση σωστά, οι πιθανότητες για μια γυναίκα να το απολαύσει, είναι μεγαλύτερες, Αν το έχεις ήδη δοκιμάσει, σίγουρα θα έχεις σχηματίσει τη δική σου άποψη. Αν όχι, διάβασε τι μας είπαν 5 γυναίκες που έζησαν την εμπειρία και την μοιράζονται μαζί σου:

Άννα, 26: «Η αίσθηση που αρχικά σου δημιουργείται, είναι ότι θέλεις να πας τουαλέτα. Νιώθεις ότι θα τα κάνεις πάνω σου. Κάποιες φορές συμβαίνει, αν προηγουμένως δεν έχεις ενεργηθεί. Όταν όμως το ξεπεράσεις, πραγματικά θα το ευχαριστηθείς. Ειδικά αν ο παρτενέρ σου σε φροντίσει, αν μπαίνει μέσα σου αργά και όχι απότομα, τότε είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει. Η αίσθηση είναι διαφορετική από το κανονικό σeξ γιατί νιώθεις ότι το μόpιό του είναι πολύ βαθιά μέσα σου. Πάντως, εγώ δεν μπόρεσα να έρθω εύκολα σε 0pγασμό με το πρωκτικό, αλλά μου άρεσε πολύ!»

Αγγελίνα, 29: «Πάντα το απέφευγα γιατί νόμιζα ότι πονάει πολύ. Το αγόρι μου ηθελε πολύ να το δοκιμάσουμε κι έτσι το έκανα. Τελικά δεν πονάει τόσο, αλλά είναι πολύ άβολο. Εμείς χρησιμοποιήσαμε λιπαντικό κι έτσι δεν πόνεσα καθόλου. Το σημαντικό για να το απολαύσεις είναι να είσαι χαλαρή, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο, γιατί αν δεν το έχεις ξανακάνει, όσο να ‘ναι φοβάσαι. Εγώ δεν τρελάθηκα, αλλά στο αγόρι μου άρεσε πολύ! Μόνο και μόνο γι’ αυτό θα το ξαναέκανα!»

Ιωάννα, 35: «Το θεωρώ τόσο ανούσιο! Δεν μου αρέσει καθόλου και δε συγκρίνεται με την απόλαυση που νιώθεις όταν κανεις σeξ κανονικά. Δεν είναι μόνο ότι πόνεσα, αλλά ένιωσα πολύ περίεργα και δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει. Δε νομίζω ότι θα το ξαναέκανα!»

Κατερίνα, 23: «Μέχρι πριν από δύο χρόνια έκανα περισσότερο πpωκτικό σeξ, παρά κανονικό. Μου άρεσε τόσο πολύ όταν το δοκίμασα που ήθελα να το κάνω συνέχεια. Όταν το πpωκτικό σeξ είναι καλό, είναι απλά τέλειο! Αρκεί ο άλλος να ξέρει τι κάνει και πως το κάνει! Αυτό έχει μεγάλη σημασία! Νιώθεις πόνο μαζί με ευχαρίστηση και αυτό είναι απίστευτα απολαυστικό! Ακόμα κι αν το μόpιο του παρτενέρ σου δεν είναι τόσο μεγάλο, εκεί νιώθεις ότι είναι τεράστιο, γιατί απλά γεμίζει όλη την περιοχή. Η απόλαυση είναι απερίγραπτη! Μόνο να μην είναι απότομος και βίαιος, γιατί είναι πολύ πιθανό αυτό να οδηγήσει σε τραυματισμό και διάρροια!»

Χριστίνα, 32: «Το αν θα σου αρέσει το πpωκτικό σeξ, εξαρτάται καθαρά από τον σύντροφό σου. Γι’ αυτό φρόντισε να το δοκιμάσεις με κάποιον που εμπιστεύεσαι και που ξέρεις ότι θα σου φερθεί σωστά. Να βάλεις πολύ λιπαντικό και να του πεις να ξεκινήσει αρχικά να πειράζει με τα δάχτυλά του την περιοχή. Εσύ πρέπει να είσαι χαλαρή για να το απολαύσεις κι αυτό θα γίνει μόνο αν τον εμπιστεύεσαι απόλυτα. Μιας και η πίσω οδός λειτουργεί στην ουσία σαν έξοδος και όχι σαν είσοδος, η διείσδηση μπορεί αρχικά να σε πονέσει. Γι’ αυτό ο σύντροφός σου πρέπει να είναι υπομονετικός και προσεκτικός στις κινήσεις του.Μην το κάνεις ποτέ με κάποιον που δε γνωρίζεις καλά ή με μια περιστασιακή σου σχέση, αν θες να το ευχαριστηθείς!».

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.followme.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο