Άρθρο

Δάχτυλα στον πpωκτό και το αιδoίo ταυτόχρονα: Τι παθαίνει η γυναίκα (+18)


Θέμα ταμπού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πολλές είναι οι γυναίκες αποφεύγουν το πpωκτικό σeξ. Πέρα του ότι είναι ένα θέμα ταμπού, οι λάθος χειρισμοί από την πλευρά του άνδρα μπορεί να είναι η αιτία για να το αποφεύγει η γυναίκα για πολλά χρόνια, μιας και οι λάθος κινήσεις και ο άγαρμπος χειρισμός του γυναικείου σώματος στην εpωτική πράξη μπορεί να της προκαλέσει έντονο πόνο.

Και όμως. Όλο και περισσότερες γυναίκες πια θέλουν να σπάσουν το ταμπού και να δοκιμάσουν πράγματα που θα τις απελευθερώσουν στο σeξ. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που προτιμούν την διέγερση του πpωκτού με προκαταρκτικά παιχνίδια και όχι αναγκαστικά με τη διείσδυση του πeoυς

Ακολουθούν μερικές οδηγίες για τους άνδρες που θέλουν να δοκιμάσουν τον ερεθισμό του πpωκτού γενικότερα με προκαταρκτικά παιχνίδια. Ένα από τα πιο συνηθισμένα είναι η διπλή και ταυτόχρονη διέγερση του πpωκτού και του αιδoίoυ με τα δάχτυλα.

Πώς να το προτείνετε

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το απαιτείτε. Ποτέ δεν πρέπει να πιέσετε τη σύντροφό σας. Αν είναι η πρώτη φορά που της το ζητάτε μπορείτε να πείτε «δεν είσαι υποχρεωμένη αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσουμε». Αν δείτε ότι η κοπέλα σας είναι πρόθυμη αλλά διστάζει μπορείτε να προτείνετε τη διέγερση με τα δάκτυλα ή με τη γλώσσα. Πολλά ζευγάρια που το έχουν δοκιμάσει βρίσκουν αυτό το παιχνίδι ιδιαίτερα διεγερτικό και πρωτότυπο.

Θα της αρέσει;

Εάν την προσεγγίσετε σωστά και είστε τρυφεροί μαζί της το πpωκτικό σeξ θα της χαρίσει έντονη απόλαυση. Το ορθό έχει ένα κοινό τοίχωμα με τον κόλπo και η διείσδυση σε αυτό δίνει μια αίσθηση πληρότητας. Η αταξία ενός δαχτύλου μέσα στον πpωκτό και ενός μέσα στον κόλπo της και μια έμπειρη γλώσσα μπορεί να την απογειώσει κυριολεκτικά.

Μπορεί μια γυναίκα να έχει 0pγασμό με διέγερση του πpωκτού;

Πολλοί ειδικοί του σeξ το αρνούνται άλλοι πάλι όχι.Πάντως το πpωκτικό σeξ διεγείρει τόσο πολύ κάποιες γυναίκες και τις βοηθά να τελειώσουν στην εpωτική πράξη.

Προσοχή!

Τα δάχτυλά σας να είναι καθαρά και περιποιημένα για να μην προκαλέσουν τραυματισμό. Να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί και με αυτές τις πρακτικές είναι πιθανή η μετάδοση αφροδίσιων νοσημάτων! Πάντα να συμβουλεύεστε έναν ειδικό υγείας σχετικά με την επικινδυνότητα της όποιας εpωτικής πρακτικής.

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.boro.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο