Άρθρο

Σeξομολογήσεις: "Κάνω πeoθηλασμό μέχρι να ικανοποιηθεί στο στόμα μου"


Γυναίκες μιλούν χωρίς ταμπού για τον αυvαvισμό και τις εpωτικές τους συνήθειες. Διαβάστε τις εξομολογήσεις τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ανακάλυψα τoν αυvαvισμό πολύ αργά (22 ετών). Βρίσκω πvς είναι φανταστικός γιατί έτσι δεν εξαρτιέμαι από κανέναν για να ικανοποιηθώ. Αυvαvίζομαι συχνά, χωρίς καμιά ενοχή. Αυτές πού τό στερούνται είναι μαζοχίστριες!»

41 ετών, ελεύθερη συμβίωση

«Αυvαvίζομαι πολύ και φτάνω πάντα σε 0pγασμό. Μ’ αρέσει να το κάνω μόνη μου ή στην αγκαλιά του συζύγου μου. Καταλαβαίνει πολύ καλά πως αυτό μού αρέσει. Κι αυτός αυvαvίζεται. Έτσι μάθαμε άλλωστε να χαϊδεύουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Αυτή η πρακτική, που τη λένε "μοναχική" είναι για μας μια ανταλλαγή.

Είτε το κάνω μόνη μου είτε μ' εκείνον, για μένα ο αυvαvισμός είναι μιά μορφή σeξουαλικότητας, όπως η διείσδυση ή το φιλί. Γι' αυτό άλλωστε μ' αρέσει τόσο.

Μίλησα σχετικά με τη γιαγιά μου (70 ετών). Δέν ήξερε καν ότι είχε κλειτοpίδα. Θάπρεπε οι γυναίκες νά μάθουν πώς ο αυvαvισμός μπορεί νά είναι, αν μη τι άλλο, καταφύγιο γιά όσες δέν είχαν ποτέ 0pγασμό μ’ έναν άντρα. Θα ένιωθαν έτσι λιγότερο στερημένες. Θα μάθαιναν να γνωρίζουν το σώμα τους, να παίζουν μαζί του, και είμαι βέβαιη, έτσι θά έβρισκαν ηδovή καί.μέ τόν σύντροφό τους. Δεν πιστεύω πως υπάρχουν πραγματικά ψυχρές γυναίκες».

24 ετών, παντρεμένη, παιδί

«Ο αυvαvισμός κατέχει τη θέση του στη συζυγική μας ζωή. Είναι μια προσέγγιση στη σeξουαλικότητά μας, το συμπέρασμα μιας σeξουαλικής επαφής καί καταγράφεται, απόλυτα φυσικά, στον εpωτικό μας διάλογο».

33 ετών, παντρεμένη·

«Ο αυvαvισμός είναι μέρος της σeξουαλικότητας κάθε γυναίκας. Το θεωρώ απαραίτητο στοιχείο που δε θα μπορούσα να αγνοήσω ακόμα κι αν οι σχέσεις μου με το σύντροφό μου είναι απόλυτα ικανοποιητικές.

34 ετών, χήρα, παιδιά

«Μου φαίνεται πώς για μια γυναίκα παντρεμένη ή που ζει με κάποιον, ο αυvαvισμός δέν είναι απαραίτητος, αν ο σύντροφος φροντίζει νά υπολογίζει τις επιθυμίες της. Βέβαια όταν είσαι μόνη σου ο αυvαvισμός ανακουφίζει, κάνει καλό. Είναι η διέξοδος ανάγκης αλλά προτιμάω χίλιες φορές τις σeξουαλικές επαφές.

Αυτό που δεν παραδέχομαι είναι να αυvαvίζεται η γυναίκα μόνη της στη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής. Κι αν ο άντρας κάνει κι αυτός το ίδιο τότε τί γίνεται; Καθένας ψαχουλεύεται στη γωνιά του. Είναι ανήκουστο. Είμαι ικανή, από αγάπη, να κάνω πeoθηλασμό μέχρι το πλάσμα πού αγαπώ ικανοποιηθεί μέσα στο στόμα μου. Άν εγώ μπορώ να κάνω αυτό για κείνον, δε βλέπω γιατί κι εκείνος να μη με οδηγήσει στόν 0pγασμό! Περιμένω απ’ τόν άντρα να με κάνει με τη σειρά του νά ικανοποιηθώ, χαϊδεύοντάς με, κι αυτό είναι απλά δικαιοσύνη. Το γεγονός ότι υπάρχουν γυναίκες, αναγκασμένες να αυvαvιστούν μετά τη συνουσία για να μη μείνουν νηστικές, με κάνει έξω φρενών!»

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.boro.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο