Άρθρο

Γλουτιαίο σeξ: Mοιάζει με πpωκτικό σeξ αλλά δεν είναι!


Ο πpωκτός και η γύρω περιοχή παρουσιάζουν σε πολλούς ανθρώπους μεγάλη σeξουαλική ευαισθησία, ενώ για ορισμένους είναι το πλέον εpωτογενές σημείο, γιατί είναι γεμάτο νεύρα. Ο 0pγασμός που προκαλείται με τη διείσδυση στον πpωκτό, φαίνεται ότι είναι ασύγκριτα ηδovικός. Στην απλούστερη μορφή πpωκτικής διέγερσης χαϊδεύετε τον πpωκτό του παρτενέρ σας. Η εpωτική του όμως απόλαυση θα ενταθεί, αν βάλετε στο ορθόν έντερο το δάχτυλό σας, αφού το αλείψετε με μια λιπαντική ουσία και λιμάρετε το νύχι σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην επιχειρήσετε ποτέ αυτή την τεχνική, αν το δάχτυλο ή το χέρι σας έχουν κάποια μόλυνση.

Στο "γλουτιαίο σeξ", μια άλλη μέθοδο πpωκτικής διέγερσης, οι πτυχές των γυναικείων γλουτών είναι για τον άνδρα το υποκατάστατο του κόλπoυ.

Η γυναίκα συμμετέχει με συσπάσεις στους γλουτιαίους μυς, με περιστροφικές κινήσεις της λεκάνης και ο σύντροφός της κάνει τις ωθήσεις του, ώσπου να φτάσει σε 0pγασμό.

Η πpωκτική διείσδυση ενέχει τον κίνδυνο μετάδοσης του ΑIDS. Ωστόσο, το πέπλο παρανομίας που περιβάλλει τη δραστηριότητα αυτή, το δίδυμο της εξουσίας και της υποταγής που τη συνοδεύει, όπως και η σπάνια σeξουαλική αίσθηση που την σφραγίζει, την κάνουν πολύ δημοφιλή ακόμα και στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.

Πως να διεγείρετε έναν άνδρα

Ο προστάτης και ο πpωκτός, αν ερεθιστούν, γεννούν έντονη σeξουαλική απόλαυση. Η τεχνική αυτή είναι πολύ χρήσιμη, όταν ο ανδρισμός του παρτενέρ σας βρίσκεται σε κάμψη. Αλείψτε πρώτα το δάχτυλο ή τα δάχτυλά σας με κάποια λιπαντική ουσία (αν δεν το κάνετε, ο σύντροφός σας θα πονέσει). Να τα περάσετε σιγά σιγά μέσα στο ορθόν, σε βάθος πέντε περίπου πόντων. Για να ερεθίσετε τον αδένα του προστάτη, πιέστε το πρόσθιο τοίχωμα του ορθού με απαλές, κάθετες κινήσεις. Ταυτόχρονα, πιέστε δυνατά με τον καρπό του χεριού σας την περιοχή πίσω από το όσχεο.

Πώς να διεγείρετε μια γυναίκα

Βάλτε πολύ προσεκτικά το δάχτυλό σας -το οποίο έχετε αλείψει με λιπαντική ουσία- στο ορθόν έντερο της γυναίκας και κινήστε το απαλά μέσα έξω. Ο καρπός του χεριού σας να πιέζει δυνατά την περιοχή ανάμεσα στον πpωκτό και το αιδoίo. Ταυτόχρονα με την εξωτερική πίεση, ζητήστε από τη σύντροφό σας να σφίξει το δάχτυλο σας, ώστε να σφίξει έτσι και ο σφιγκτήρας του πpωκτού και υστέρα να χαλαρώσει. Το δάχτυλο που έχει μπει στο ορθόν δεν πρέπει να αγγίξει τον κόλπo. Φυσικά, αμέσως μετά την πpωκτική διέγερση, τα χέρια χρειάζονται πάρα πολύ καλό πλύσιμο. in.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! : Tweet

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.boro.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο