Άρθρο

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για τον μήνα Οκτώβριο


Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον καινούριο μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

october nature fall autumn leaves

Ο δεύτερος μήνας του Φθινοπώρου είναι γεμάτος με ανατροπές στις σχέσεις, στις συνεργασίες, αλλά και τον έρωτα. Ο Σταθερός Σταυρός, [Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως] έχουν το προβάδισμα σε γεγονότα λόγο της νέας Σελήνης στον Ζυγό την 1 του μήνα και της Πανσελήνου στις 16 στο ζώδιο του Κριού.

ΚΡΙΟΣ

Δεν μπορεί να μην σας μείνει αξέχαστος αυτός η μήνας. Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές, θα έχουν πληθώρα γεγονότων που δεν θα μπορείτε εύκολα να τα αφομοιώσετε. Οικονομικά θέματα βρίσκονται σε εκκρεμότητα και θα ανατρέξετε σε έξυπνους χειρισμούς ώστε να τα αντιμετωπίσετε. Στις 16 η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, θέλει προσοχή σε μετακινήσεις και εργασιακά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας απασχολεί πολύ έντονα η πορεία μίας σχέσης που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Η εργασία σας θα έχει μία ξεχωριστή άνοδο στις αρχές του μήνα. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μία νέα συνεργασία ή να ανανεώσετε τον τρόπο που παράγετε ένα έργο. Από τις 16 του μήνα και σταδιακά προς το τέλος του Οκτωβρίου, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί με τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά και συναισθηματικά ανακατέματα θα έχετε όλο τον μήνα. Από την μια θα παίρνετε ικανοποίηση από την εργασία σας, από την άλλη οι άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά σας, δεν θα σας δίνουν τα συναισθήματα και την προσοχή που περιμένετε. Αν κάτι θέλετε να το διορθώσετε, να το αποφασίσετε καλύτερα στο ξεκίνημα του μήνα, όπου οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογένεια και εργασία θα είναι οι δύο τομείς που θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα. Θα βρεθούν καλύτερες συνθήκες στην αρχή του μήνα, να τακτοποιήσετε μία εκκρεμότητα που αφορά μέλος της οικογένειας σας. Η εργασία αποκτά μία ολοκλήρωση, που εσείς βέβαια θα δώσετε την τελική μορφή. Ταξίδια και επικοινωνία θα σας φέρνουν πιο κοντά με άτομα που μπορεί να σας δένουν έντονα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Ο δεύτερος μήνας του Φθινοπώρου, έχει πολύ ενδιαφέρον σε ότι αφορά, σπουδές μετακινήσεις και επικοινωνία. Αν η εργασία σας έχει να κάνει με την διδασκαλία και τις μετακινήσεις, αυτό τον μήνα θα έχετε ξεχωριστή πορεία. Το οικογενειακό σας περιβάλλον ανανεώνεται, ίσως με μία αλλαγή που έχετε σκεφτεί πριν καιρό. Τα συναισθήματα σας βρίσκουν ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα τον δεύτερο μήνα του Φθινοπώρου. Τις πρώτες μέρες κιόλας, θα έχετε κάνει νέα πλάνα, το πώς να αυξήσετε τα εισοδήματα σας με αρκετά ευοίωνους τρόπους. Αν και έχετε να αντιμετωπίσετε πληθώρα από εκκρεμότητες και πάγια έξοδα, εσείς θα αποδειχθείτε πολύ καλός καπετάνιος, ακόμη και στα πολύ δύσκολα ζητήματα που μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας αυτός θα σας δώσει προβάδισμα σε γεγονότα εν σχέση με τα υπόλοιπα 11 ζώδια. Αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και νέα δεδομένα που θα αλλάξουν ουσιαστικά την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ενδιαφέροντα άτομα που θα πληρούν σε μεγάλο βαθμό τα ζητούμενα που έχετε κατά νου και αφορούν τα προσόντα που πρέπει να έχει για σας ένας σύντροφος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εpωτικό στοιχείο θα είναι αυτό που θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο την περίοδο αυτή. Βεβαίως θα πρέπει να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στο τοπίο, γιατί υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο που θα πρέπει να έχετε κατά νου. Οικονομικά ναι νομικά θέματα θα έχουν την τιμητική τους από τις 20 του μήνα και μετά, ενώ δεν θα λείπουν οι επαγγελματικές αναζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φίλοι και τα άτομα καρδιάς θα είναι δίπλα σας, αλλά θα υπάρξει και μία περίοδος που θα αμφιβάλλετε για τα ειλικρινή τους συναισθήματα. Μπορεί να κρύψετε για λίγο καιρό τα συναισθήματα σας για κάποιο άτομο, αλλά όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες, θα θελήσετε να ολοκληρώσετε αυτό που νοιώθετε. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, μην δώσετε τροφή σε σχόλια, από κάποιους που είναι κοντά σας μόνο από συμφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν τον μήνα αυτό. Θα υπάρξει μία δυνατή ώθηση στην αρχή του μήνα, όπου θα μπορέσετε να κτίσετε πάνω σε νέες βάσεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σας πορεία. Η συναισθηματική σας ζωή θα κυλίσει σχετικά ήρεμα, αλλά από τις 26 του μήνα προσeξτε από ψέματα που μπορεί να σας πει ο άνθρωπος σας, λόγω συνθηκών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε σε μία περίοδο που δημιουργείτε τις συνθήκες για να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό. Αυτό μπορεί να είναι ένας επαγγελματικός στόχος, η ολοκλήρωση μιας σχέσης, ή κάποια πνευματική εργασία που σας χαρακτηρίζει και έχει την σφραγίδα σας. Η οικογένεια χρειάζεται την υποστήριξη σας και πολύ πιθανόν να μην μπορείτε με ευκολία να κάνετε ένα αυστηρό καθημερινό δικό σας πρόγραμμα, λόγο αναγκών των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικές και συναισθηματικές θα είναι οι φθινοπωρινές σας ανάγκες. Πολύ σύντομα θέλετε να νιώσετε ότι τακτοποιούνται κάποιες εκκρεμότητες που οι ρίζες τους ξεκινούν από αυτές σας τις επιθυμίες. Το θέμα είναι πόσο καλά θα μπορέσετε να διαχειριστείτε όλα αυτά που σας απασχολούν και να τα τακτοποιήσετε. Η αρχή του μήνα θα σας χαμογελάσει, αλλά μετά θα υπάρξει μία στασιμότητα, ιδίως από τις 28 μέχρι το τέλος.

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.pasmina.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο