Άρθρο

19 Πανούργοι άνθρωποι μας Παρουσιάζουν τις ΠΙΟ αλλόκοτες ιδέες τους. Ειδικά με τον 15ο θα Κολλήσετε!


19 1. Αυτός ο οδηγός κατάφερε να δώσει μια αστεία νότα στις πινακίδες του. 2. Αυτή η οικογένεια δεν θέλει ο φωτογράφος να νιώθει εκτός. 3. Αυτή η επαναστατική ιδιοφυΐα μετέτρεψε τα Lego σε κάτι θετικό.

Next time I step on Lego, I will simply get taller. I’m a bloody genius. pic.twitter.com/0gEo…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

19 1. Αυτός ο οδηγός κατάφερε να δώσει μια αστεία νότα στις πινακίδες του. 33 2. Αυτή η οικογένεια δεν θέλει ο φωτογράφος να νιώθει εκτός. 34 3. Αυτή η επαναστατική ιδιοφυΐα μετέτρεψε τα Lego σε κάτι θετικό.

Next time I step on Lego, I will simply get taller. I’m a bloody genius. pic.twitter.com/0gEoX4wVtw

— Nick Harvey (@mrnickharvey) 19 Νοεμβρίου 2014

4. Αυτός ο πρωτοπόρος αυτοσχεδίασε και έφτιαξε μια τσιμπίδα. 36 5. Αυτός ο μελλοντικός φιλόσοφος που σκέφτεται διαφορετικά. 37 6. Αυτό το παιδί έφτιαξε την δική του συσκευή προβολής ταινιών. 38 7. Αυτή η μαμά έκρυψε τα σνακ εκεί που ήξερε ότι δεν θα τα έβρισκε κανείς.

Ma maw knows a hate shreddies, n she’s been hidin the scran in here for fkn ages wit a snake pic.twitter.com/r8ZLRDnOkp

— – (@Ryan_McCran) 10 Αυγούστου 2016

8. Αυτός ο ιδιοκτήτης εστιατορίου που έκρυψε έξυπνα την βαθμολογία του μαγαζιού. 40 9. Ο εφευρέτης αυτού είναι πραγματικά ο DaVinci των γκράφιτι 41 10. Πραγματικός ήρωας της Αμερικής. 42 11. Ο άνθρωπος που σκέφτηκε αυτό για το κρύο κάθισμα της τουαλέτας. 43 12. Ο φωτογράφος που διάλεξε το τέλειο φόντο γι’αυτά τα καλλυντικά. 44 13. Αυτός ο τύπος που αυτοσχεδίασε με το χαρτί περιτυλίγματος. 45 14. Ο ιδιοκτήτης αυτής της γάτας που σκέφτηκε την τέλεια στολή. 46 15. Αυτός ο τύπος που δεν ήθελε να περιμένει να κρυώσει η σούπα του. 47 16. Αυτός ο τύπος που σκέφτηκε μια οικονομική εναλλακτική για την αφαίρεση τατουάζ. 48 17. Αυτός ο χρήστης του Netflix που δεν θα χρειαστεί να ξανααντιμετωπίσει τις επιλογές που κάνει μεθυσμένος. 49 18. Αυτός ο τύπος έκρυψε με έξυπνο τρόπο την τρύπα στην κάλτσα του. 50 19. Και η ιδιοφυΐα που έφτιαξε κάδο σκουπιδιών από ένα σκαμπό. 51 Credit: buzzfeed.com

Διαβάστε περισσότερα…

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.fanpage.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο