Άρθρο

O Αντώνης Ρέμος για τη συνέντευξη στη Χουριέτ: Ένιωσα τον θυμό του κόσμου


O Αντώνης Ρέμος για τη συνέντευξη στη Χουριέτ: Ένιωσα τον θυμό του κόσμου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αντώνης Ρέμος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σε ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις δηλώσεις που φέρεται να έκανε στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

«Έγινε μία πολύ μεγάλη παρεξήγηση λόγω της παρουσίας μου στην Τουρκία. Το καλοκαίρι που μας πέρασε έδωσα δύο μεγάλες συναυλίες στην Αλικαρνασσό. Μέσα από μία από τις συνεντεύξεις που έδωσα, παρερμηνεύτηκαν αυτά που είπα. Όταν μίλησα για την καταγωγή μου από τη Θεσσαλονίκη, στην ίδια κουβέντα αναφερθήκαμε και για την καταγωγή αυτού του ιστορικού προσώπου. Γεννήθηκε και αυτός στον Λαγγαδά. Όλο αυτό το πράγμα παρουσιάστηκε με εθνικιστικές κραυγες, ότι εγώ είμαι υπερήφανος γι αυτόν τον άνθρωπο, γι αυτόν τον ηγέτη. Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο,πέρα από την δράση του και από τα εγκλήματα που έχει κάνει, δεν παύει να είναι ένα μεγάλο πρόσωπο για τους Τούρκους. Αυτό δεν ερμηνεύτηκε σωστά!», είπε ο γνωστός τραγουδιστής στο Cοsmos fm.

Γιατί πιστεύει ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του; «Γιατί είναι δύσκολες εποχές! Ο κόσμος είναι πολύ πιεσμένος. Έχει την ανάγκη να εκφράσει πολλές φορές με λανθασμένο τρόπο τον θυμό του. Και εγώ ένιωσα αυτόν τον θυμό του κόσμου στο πρόσωπό μου!», απάντησε ο Αντώνης Ρέμος.

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.entertv.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο