Άρθρο

Το μεγάλο μυστικό του Βρεττού, τα λάθη και η στροφή με 200


Το μεγάλο μυστικό του Βρεττού, τα λάθη και η στροφή με 200

Πρόκειται για έναν τραγουδιστή που επι σειρά ετών το πάλευε ώς τρίτο και τέταρτο όνομα στις μεγάλες πίστες για να βρεί τον τρόπο να ξεχωρίσει. Και το έκανε. Τα κατάφερε. Έχοντας δίπλα του σημαντικούς ανθρώπους της πιάτσας που εμπιστευτηκε και το σημαντικότερο; Τον εμπιστεύτηκαν. Και τον στήριξαν στα δύσκολα. Στα ζόρια και στα γούστα. Στα «καλά» και στις «άσχημες».

Ένας απο αυτούς και ο Λουκάς Καραγιάννης, ο οποίος κατάφερε να περιορίσει αρκετά τα λάθη και τις κακές συνήθειες… που δυστυχώς κουβαλούσε απο τα «μαύρα χρόνια» και τον καθιστούσαν στα μάτια τόσο τα δικά μου αλλά και πολλων ακόμη ως «Βρεττούλη».

O Ηλίας μοιάζει πολύ διαφορετικός. Δείχνει κατασταλαγμένος… προσιτός, χωρίς υπερβολικές και υπερφίαλες συμπεριφορές απέναντι σε συνεργάτες και μουσικούς…δείχνει ώριμος.

Κι επειδή μου αρέσει να παραδέχομαι τους ανθρώπους που προχωράνε και δεν κολλάνε στα ίδια και στα ίδια… έρχομαι σήμερα να παραδεχτώ τον καλλιτέχνη Βρεττό για δυο λόγους. Εγώ. Ίσως ο πιο αυστηρός κριτής του. Ο πρώτος αφορά και στο μυστικό του. Αφήνει πίσω τα χοροπηδηχτά τραγουδάκια και κάνει στροφή με 200 χιλιόμετρα στο λαϊκο τραγούδι. Ναι. Ο νέος δίσκος του Ηλία είναι σχεδιασμένος πάνω σε λαϊκους δρόμους, που αναμένεται όχι απλά να τον συντηρήσουν αλλά και να του δώσουν πολλά χρόνια καλλιτεχνικής διαδρομής.

Ο δεύτερος λόγος αφορά στην προσωπική ζωή του. Πλεόν δεν είναι αυτός που «πουλάει» κάθε στιγμή της ζωης του. Είτε ατομικής είτε στο κρεβάτι του. Έχει μαζευτεί πολύ, κι αυτό προφανώς εδράζεται στο γεγονός, ότι έχει ωριμάσει.

Το στοίχημα που φέτος έχει να κερδίσει στον Βασίλη Κοντόπουλο, είναι μεγάλο. Και είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα του. Μια καριέρα διασκεδαστή, όμορφου τραγουδιστή και πάνω απ” όλα αρσενικού, που πολλές γυναίκες επιθυμούν.

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr      Αρχική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο