Άρθρο

Δεν παίζεται σήμερα η45άρα!


Ο άνδρας που σκέπτεται σeξουαλικά, που τον ενδιαφέρει να απολαύσει το σeξ με γυναίκα, όσο γίνεται περισσότερο, δεν μπορεί να μην λάβει υπ' όψιν του το εpωτικό προφίλ σήμερα της 45άρας. Μιλάμε για τον άνδρα κάθε ηλικίας, από 20 χρονών μέχρι και 60 βάλε. Μιλάμε για τον άνδρα που δεν περιορίζεται να ικανοποιήσει μόνον το εγώ του, ότι πήγε με μία ακόμα, αλλά εκείνον τον αρσενικό που αναζητάει και την ποιότητα στο σeξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποτε η 45αρα ήταν «τελειωμένη». Η κοινωνία την ήθελε στο περιθώριο, και η ίδια αποδεχόταν το νέο της ρόλο, της γυναίκας που δεν θα έχει πλέον περίοδο, που θα γίνει γιαγιά, που δεν θα είναι επιθυμητή εpωτικά. Σήμερα, τα 45 χρόνια θεωρούνται η αρχή της μέσης ηλικίας, μέχρι τα 65. Ε, λοιπόν, για τον απαιτητικό άνδρα, η 45αρα είναι σε κάποιες περιπτώσεις το ιδανικό «αντικείμενο» του πόθου τους.

Είναι πιο έμπειρη η γυναίκα των 45 χρόνων! Το σπουδαιότερο, είναι πιο... ανοικτή σε γνωριμία, σε αρπακτή, σε σχέση. Αισθάνεται μια μεγαλύτερη ελευθεριότητα απέναντι στον άνδρα, σε σύγκριση με τα 20 και 30 χρόνια της.

Κάποιοι δισταγμοί, κάποια ταμπού που το παρελθόν λειτουργούσαν αρνητικά, με τα χρόνια πάνε περίπατο. Ύστερα, μετά τα 40 και τα 50 η γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση στον εαυτό της συμπεριφέρεται πιο... αληθινά απέναντι στον άνδρα. Στο ανδρικό φλερτ.

Ασφαλώς το γυναικείο κορμί είναι πιο σφικτό, πιο σφριγηλό στα 25 και στα 35. Έλα, όμως, που η 45αρα, παρ' ό,τι το σώμα της και το πρόσωπό της δεν κρύβουν την ηλικία της, έχει περισσότερο θηλυκότητα, απ' εκείνη της 20αρας και 30αρας.

Μη ξεχνάτε. Η γυναίκα και στα 45, και στα 55 και στα 65 έχει 0pγασμό. Παραμένει, λοιπόν, άτομο εpωτικής, σeξουαλικής δράσης. Άφησα τελευταίο τούτο: Στα 45 η γυναίκα αισθάνεται περισσότερο(!) την σeξουαλική ηδovή απ' ό,τι πριν δέκα και είκοσι χρόνια πριν.

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.koutsompolio.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο