Άρθρο

Κωνσταντίνος Μπάρκας-Ύποπτος για τον θάνατο του Μπεν: «Ο έκλυτος βίος και…». Αποκαλύψεις φωτιά


Κωνσταντίνος Μπάρκας-Ύποπτος για τον θάνατο του Μπεν: «Ο έκλυτος βίος και…». Αποκαλύψεις φωτιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιες οι αποκαλύψεις για τον οδηγό του εκσκαφέα, που φέρεται να σκότωσε καταλάθος τον Μπεν;

Ερευνα για τον Κωνσταντίνο Μπάρκα, τον οδηγό του εκσκαφέα τον οποίο η βρετανική αστυνομία υποπτεύεται για τον πιθανό θάνατο του μικρού Μπεν Νίνταμ, ο οποίος πέθανε πέρυσι κάνει η Daily Mirror, παρουσιάζοντας πτυχές της ζωής του.

«Ο οδηγός εκσκαφέα, Κωνσταντίνος Μπάρκας για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι σκότωσε τον Μπεν Νίνταμ, είχε ‘παραλύσει’ από τα χρέη όταν εθίστηκε στον τζόγο και τις Ρωσίδες ιερόδουλες.

Ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, κάποτε ένας πλούσιος επιχειρηματίας, θεωρείται ότι έπαιξε στον τζόγο όλες του τις αποταμιεύσεις», γράφει η Mirror.

Οσον αφορά το σημείο που γίνονται οι έρευνες, η εφημερίδα αναφέρει πως «θεωρείται ότι είναι το ίδιο σημείο όπου ο φίλος του Ντίνου (Μπάρκα) υποστηρίζει ότι είδε τον μικρό Μπεν να παίζει κοντά.

Ο φίλος, ο οποίος προκάλεσε την αστυνομική έρευνα, είπε πως σκέφτηκε ότι θα ήταν ένα επικίνδυνο μέρος για να παίζει ο Μπεν, καθώς ήταν πολύ κοντά στην τεράστια μηχανή Caterpillar. Αλλά παρά τους φόβους του, δεν ειδοποίησε την οικογένεια του Μπεν, οι οποίοι ανακαίνιζαν ένα σπίτι δίπλα», τονίζει η Mirror.

Κλείνοντας, το δημοσίευμα αναφέρει πως η οικογένεια του αρνείται πως ο Κωνσταντίνος Μπάρκας είχε εμπλοκή στην εξαφάνιση του μικρού Μπεν.

Διαβάστε ποια η νέα μαρτυρία κλειδί για την εξαφάνιση του μικρού Μπεν.

Μάθετε περισσότερα για Εξαφάνιση, Κωνσταντίνος Μπάρκας, Μικρός Μπεν. Κάνε Like στο Fimes.gr ⇒

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.fimes.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο