Άρθρο

Kaia Gerber: Διθύραμβοι για την κόρη της Cindy Crawford στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας ΥόρκηςΔιθύραμβους γράφουν τα μεγάλα περιοδικά μόδας για την κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber η οποία στα 16 της χρόνια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, συμμετέχοντας σε τρία μεγάλα σόου της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Η Kaia Ger ...


Διθύραμβους γράφουν τα μεγάλα περιοδικά μόδας για την κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber η οποία στα 16 της χρόνια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, συμμετέχοντας σε τρία μεγάλα σόου της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Η Kaia Gerber είναι το φετινό, φρέσκο πρόσωπο της NYFW που ξεχώρισε. Η νεαρή καλλονή είχε μία θέση ανάμεσα στις μούσες του Calvin Klein και του Alexander Wang, αλλά και στο hype της σειράς ρούχων από την συνεργασία της Puma με την Rihanna.

Οι πασαρέλες δεν ήταν παρά η αρχή για την 16χρονη που διεκδίκησε τα φλας σε όλα τα πάρτι και τα events που διοργανώθηκαν για την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη.

Φυσικά παντού δίπλα της ήταν η διάσημη μαμά της, η οποία εκτός από το χρίσμα τής έδωσε και το κατάλληλο «πουσάρισμα» χάρη στις ισχυρές γνωριμίες.
Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.govastileto.gr      Αρχική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο