Άρθρο

Αυτοψία: «Πώς πιάσαμε την “17 Νοέμβρη”»


Απόψε στις 24:00 στον Alpha!

Λίγες μέρες μετά την πολυσυζητημένη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές, ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αποκαλύπτει στον Αντώνη Σρόιτερ πώς επί των ημερών του έπιασαν ένα προς ένα όλα τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Τι αποκαλύπτει για ένα άγνωστο περιστατικό, που τον σημάδεψε για όλη του τη ζωή και τον ώθησε να κηρύξει τον πόλεμο στην Τρομοκρατία, όταν ο πατέρας του Κωστή Περατικού, Μιχάλης, μπήκε στο γραφείο του ξαφνικά;

Απαντά, για πρώτη φορά, στην ερώτηση εάν δόθηκαν φάρμακα στον Σάββα Ξηρό για να ομολογήσει, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, καθώς και για το εάν έγιναν κάποιου είδους «συμφωνίες» με τους κατηγορούμενους.

Μιλά, επίσης, για το τι απέγινε το ιστορικό 45άρι και η γραφομηχανή της Οργάνωσης. Ο πρώην Υπουργός απαντά και στο ερώτημα εάν υπήρχαν γυναίκες στην «17 Νοέμβρη» και τι κατέθεσαν οι 152 μάρτυρες.

Τέλος, θυμάται και περιγράφει στην κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» τη δραματική μέρα που ο φίλος και στενός του συνεργάτης έπεσε νεκρός από βόμβα, λίγα μέτρα από το γραφείο του.

«Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ: Αυτή την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στις 24:00, στον Alpha.

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.zappit.gr      Αρχική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο