Άρθρο

Η αποκάλυψη της Ελένης Mενεγάκη στην καλεσμένη της: “Μου άρεσαν όλοι οι άντρες που είχες”Μια ατάκα που δεν θα αρέσει και τόσο στον Ματέο είναι η αλήθεια.Στο πλατό της Ελένης βρέθηκε σήμερα η Ναταλία Γερμανού και είχαν μια συζήτηση άκρως αποκαλυπτική είναι η αλήθεια! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκ…Μια ατάκα που δεν θα αρέσει και τόσο στον Ματέο είναι η αλήθεια.

Στο πλατό της Ελένης βρέθηκε σήμερα η Ναταλία Γερμανού και είχαν μια συζήτηση άκρως αποκαλυπτική είναι η αλήθεια! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στα προσωπικά της παρουσιάστριας και κάπου εκεί η Ελένη πέταξε μια ατάκα φωτιά. διαβάστε παρακάτω…

Δείτε επίσης: «Τα ξαναβρήκα με τον πρώην μου!» Η ατάκα της Γερμανού που αιφνιδίασε την Μενεγάκη! (VIDEO)

Η Ναταλία δήλωσε πως ποτέ δεν της άρεσαν οι νάρκισσοι και τότε η Ελένη είπε: «Μισό λεπτάκι. Πάντα σου άρεσαν οι ωραίοι άντρες. Δεν θα τους βάλουμε όλους σε έναν κουβά. Δεν θυμάμαι κανέναν άντρα που να είχες σχέση και να τον ξέραμε όλοι και να λέγαμε που τον βρήκε. Αυτούς που ξέρω πάνω-κάτω ναι».

Δείτε επίσης: Η περίεργη φωτογραφία που πήγε να «κάψει» την Μενεγάκη! Χτύπησε το κινητό της και παραλίγο να φανεί…. (VIDEO)

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο