Άρθρο

Αυτό έπαιρναν οι Αρχαίοι Έλληνες και έκαναν σeξ ως και 12 φορές τη μέρα


Αυτό έπαιρναν οι Αρχαίοι Έλληνες και έκαναν σeξ ως και 12 φορές τη μέρα

Είναι γνωστό ότι στην Αρχαία Ελλάδα υπήρχε μια ιδιαιτέρως προχωρημένη αντίληψη όσο αφορά την σeξουαλική ζωή των ανθρώπων. Τι είναι το νέκταρ του Πριάπου;

Η σeξουαλική αντίληψη και ελευθερία στην Αρχαιότητα ήταν τόσο ανεπτυγμένες, που ακόμα και σήμερα μοιάζουν πρωτοποριακές και αρκετές φορές πολύ προχωρημένες.

Πώς το κατάφερναν αυτό οι Αρχαίοι Έλληνες, τι είναι το νέκταρ του Πριάπου και πώς το βρίσκουμε σήμερα;

Η γυναίκα στην εποχή εκείνη είχε έναν πολύ δύσκολο ρόλο, διότι πολλές φορές έπρεπε να ανταποκριθεί στις ερ@τικές επιθυμίες του συζύγου της ακόμα και 12 φορές την ημέρα. Αρκετές μάλιστα από αυτές τις συνευρέσεις μπορεί να ήταν με περισσότερους συντρόφους αν το επιθυμούσαν και οι ίδιες, γεγονός που σημαίνει ότι εξουθενωνόταν πάρα πολύ. Στο αντίποδα ο άντρας έπρεπε να είναι πάντα δυνατός και να μπορεί να ανταποκριθεί στις επιθυμίες του, αλλά και στις απαιτήσεις της εποχής.

Σύμφωνα με το βιβλίο της Στέφανι Λιν Μπουτίν, που είναι λάτρης της ελληνικής αρχαίας φιλοσοφίας, με τον τίτλο «Ο μύθος της ιερής πoρvεί@ς στην αρχαιότητα», την εποχή εκείνη υπήρχαν δεκάδες σκευάσματα που είχαν σκοπό να βελτιώνουν τις επιδόσεις των αντρών, αλλά και των γυναικών. Το πιο ισχυρό και ακίνδυνο βοήθημα της εποχής σύμφωνα με την Dr Μπουτίν ήταν ένα σκεύασμα το οποίο το αποκαλούσαν «Το νέκταρ του Πριάπου».

Το νέκταρ του Πριάπου αποτελούνταν κυρίως από ένα βότανο που καλλιεργούνταν στην Ανατολή και κυρίως στην Μεσοποταμία και την Ινδία με το όνομα Επιμήδιο.

Το σκεύασμα αυτό τότε καταναλωνόταν σχεδόν σε καθημερινή βάση από τις π@ρνες διότι λειτουργούσε κατά της εμμηνόπαυσης και ανέβαζε την λίμπιντο. Αλλά και από τους άντρες που εκπ@ρνευόταν εκείνη την εποχή χαρίζοντας τους έντονη και δυνατή στύση κατ’ εγκεφαλικής εντολής και μεγάλη διάρκεια στην επαφή. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις το χορηγούσαν ως θεραπευτικό σκεύασμα και σε ζευγάρια που δεν είχαν την δυνατότητα να τεκνοποιήσουν.

epimedium istoria223.jpg

Ο Ηρόδοτος στο βιβλίο του πολλές φορές αναφέρεται χαρακτηριστικά: «σε γυναίκες που εισέρχονταν και εξέρχονταν από τον ιερό ναό της Θεάς Μιλλίτας ή Μουλισού για να ικανοποιήσουν άντρες που έχουν πάρει το «νέκταρ του Πριάπου» και θα τις εξοντώσουν χαρίζοντας τους ασήμι για να έχουν επαφή μαζί τους στο ιερό του ναού», περιγράφοντας έτσι ένα αρχαίο έθιμο στη Βαβυλώνα, όπου όλες οι γυναίκες εκτελούσαν το ιερό τους καθήκον απέναντι στη θεά Μιλλίτα ή Μουλισού, ασκώντας το ιερό λειτούργημα της π@ρνείας πριν παντρευτούν.

Ψάχνοντας αρκετά στο διαδίκτυο για αυτή την αρχαία συνταγή που χάριζε σeξουαλική ευεξία σε άντρες και γυναίκες και έδινε την δυνατότητα για δραστηριότητα μέχρι και 12 φορές την ημέρα, μπορεί κανείς να βρει ένα δημοφιλές προϊόν που περιέχει το αρχαίο σeξουαλικό superfood.

Σήμερα μπορείτε να βρείτε το Επιμήδιο εδώ.

Το φυσικό αυτό προϊόν έχει σαν βάση το Epimedium (Eπιμήδιο), το μέλι, την κανέλα και αρκετά ακόμα βότανα, που εξασφαλίζουν ένα σίγουρο αποτέλεσμα χαρίζοντας μία δυνατή στύση και μεγάλη διάρκειά στην επαφή, χωρίς κανένα κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό όπως άλλα χημικά σκευάσματα. Είναι 100% βιολογικό συγκαταλέγεται από την Αμερικάνικη ένωση βιολόγων και χημικών στα πιο σπουδαία superfoods του 20 αιώνα και έχει αφιερωθεί ολόκληρο συλλεκτικό τεύχος από την επιστημονική έρευνα του Αμερικάνικου οργανισμού για λογαριασμό του. Επίσης διαθέτει πιστοποίηση από τον ομώνυμο οργανισμό. Εντυπωσιακό είναι ότι χαρίζει τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες την δυνατότητα υψηλών επιδόσεων μέχρι και 48 ώρες.

Το δυσάρεστο είναι ότι στον βωμό του κέρδους, κυκλοφορούν πολλές σελίδες στην Ελλάδα που πουλούν φθηνές απομιμήσεις του προϊόντος χωρίς να διαθέτουν καμία πιστοποίηση με ό,τι κίνδυνο συνεπάγεται για τους καταναλωτές. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία, έχει ξεκινήσει ήδη η νομική δίωξη των υπευθύνων.

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.fimes.gr      Αρχική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο