Άρθρο

Θυμάστε την Γυναίκα που ζύγιζε 300 Κιλά και έκανε Μπάνιο με το Λάστιχο; Δείτε ΠΩΣ είναι 2 Χρόνια μετά και θα Πάθετε Πλάκα!Η παχυσαρκία γίνεται όλο και πιο μεγάλο πρόβλημα στην Αμερική. Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές δικαιολογίες που οι άνθρωποι θα δώσουν, όταν είναι υπέρβαροι.
Η Nikki Webster, η οποία είναι μόλις 34 χρο…Η παχυσαρκία γίνεται όλο και πιο μεγάλο πρόβλημα στην Αμερική. Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές δικαιολογίες που οι άνθρωποι θα δώσουν, όταν είναι υπέρβαροι.

Η Nikki Webster, η οποία είναι μόλις 34 χρονών, ήταν τόσο παχύσαρκη που ίσα που μπορούσε να σταθεί ή να πλυθεί.

«Το βάρος μου είναι εξουθενωτικό, το σώμα μου οδυνηρό, το μισώ, αλλά το λέω στον εαυτό μου, το φαγητό είναι ένας εθισμός για εμένα και ο εθισμός μου με σκοτώνει», είχε πει.

Η ιστορία της βγήκε στο TLC show My 600lb Life, όπου αποκαλύφθηκε ότι ζύγιζε 294 κιλά. Έφυγε από το Little Rock στο Arkansas και μετακόμισε στο Τέξας για να συνεργαστεί με τον Dr. Nowzaradan, έναν χειρουργό απώλειας βάρους που ειδικεύεται στους παθολογικά παχύσαρκους ασθενείς.

Η χειρουργική επέμβαση της Nikki έγινε με επιτυχία και έχασε 94 κιλά μέσα σε ένα χρόνο. Συμβουλεύονταν τακτικά έναν θεράποντα, για να βεβαιώνεται ότι δεν θα ξαναπάρει το βάρος που έχασε.

Η απώλεια βάρους της Nikki, πάγωσε όταν η καλύτερή της φίλη πέθανε εφόσον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους.

Προσπάθησε να βρει και πάλι τα κίνητρά της. Ο Dr. Nowzaradan της είπε ότι αν έχανε περισσότερο βάρος, θα μπορούσε να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από την περίσσεια του δέρματος στο στομάχι της.

Η εσωτερική αιμορραγία της Nikki σταθεροποιήθηκε και τελικά επέστρεψε στο σπίτι της.

Με το βάρος της να έχει πέσει στα 107 κιλά, η Nikki μπόρεσε να αγοράσει το πρώτο της τζιν, ενώ ακόμη της ζητήθηκε να βγει ραντεβού, από έναν από τους μακροχρόνιους φίλους της! Η Nikki επίσης, μπόρεσε να οδηγήσει και ποδήλατο για πρώτη φορά στη ζωή της.

Shared
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Διαφήμιση pigadi.eu

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο