Άρθρο

Αποκαλύψη Τοσουνίδη: «Θέλαμε να ρίξουμε τον Τσίπρα όταν…»


Αποκαλύψη Τοσουνίδη: «Θέλαμε να ρίξουμε τον Τσίπρα όταν…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι αποκάλυψε ο Τοσουνίδης για την συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Δυνατός και αποφασιστικός, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Θεόδωρο Τοσουνίδη, εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά τη συζήτηση του πρωτοκόλλου προσχώρησης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, στην ολομέλεια της Βουλής, όπου βγήκαν «μαχαίρια» με τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Τοσουνίδης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε αλήθεια αναφορικά με την κίνηση των ΑΝΕΛ να ρίξουν την κυβέρνηση.

«Ναι, θέλαμε να τον ρίξουμε για τη Μακεδονία μας» εξήγησε. Για να το αποτρέψει αυτό, όπως είπε, ο πρωθυπουργός άρχισε να αποσπά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπουργούς και βουλευτές.

«Το ξέραμε από τον Δεκέμβριο» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον οποίο ο Πάνος Καμμένος είχε μιλήσει ευθέως γι” αυτό στον Αλέξη Τσίπρα και τον είχε προειδοποιήσει πως «εάν συνεχίσει έτσι» τα Φώτα «δεν θα μας βρουν».

«Κλείσαμε έναν κύκλο τεσσάρων ετών συγκυβέρνησης με εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά υπήρχαν και θέματα πολύ σοβαρά, όπως αυτό της Μακεδονίας» συνέχισε ο κ. Τοσουνίδης, σημειώνοντας πως για το ζήτημα αυτό και τους χειρισμούς της κυβέρνησης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ένας ολόκληρος λαός «εξαπατήθηκαν».

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.fimes.gr      Αρχική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 
loading...

Διαφήμιση pigadi.eu

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο