Άρθρο

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ήπιε χλωρίνη στις φυλακές ο Ροδίτης! Σε κίνδυνο η ζωή του!


Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ήπιε χλωρίνη στις φυλακές ο Ροδίτης! Σε κίνδυνο η ζωή του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκλονιστική εξέλιξη στην υπόθεση του εγκλήματος της Ελένης Τοπαλούδη, με τον Ροδίτη κατηγορούμενο να πίνει χλωρίνη στις φυλακές και να κινδυνεύει η ζωή του!

Δείχνει αυτοκτονικές τάσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Ο 21χρονος Ροδίτης που βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, φαίνεται πως έχει έναν απώτερο σκοπό και κάνει πολλές τρέλες πίσω από τα κάγκελα!

Εκτός από την προκλητική του συμπεριφορά απέναντι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τους υπεύθυνους των φυλακών Γρεβενών, πλέον μπλέκεται και σε καβγάδες.

Ωστόσο αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι οι αυτοκτονικές τάσεις που δείχνει, οι οποίες ίσως να έχουν έναν απώτερο σκοπό!

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Espresso» αναφέρει πως ο 21χρονος Ροδίτης ήπιε χλωρίνη, βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του! Αυτό που εκτιμούν οι υπεύθυνοι των φυλακών είναι πως ο κατηγορούμενος επιχειρεί να το... παίξει διαταραγμένος, πιέζοντας τις εισαγγελικές Αρχές να διατάξουν νέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, έτσι ώστε να δείξει πως πάσχει από ψυχική νόσο!

Πάντως, η ανακρίτρια της υπόθεσης έχει ζητήσει να εκδοθούν άμεσα τα πορίσματα από τους ειδικός για την ψυχική υγεία των δύο κατηγορούμενων του φονικού στη Ρόδο.

Θυμίζουμε πως ο Ροδίτης ξυλοκοπήθηκε από συγκρατούμενούς του στις φυλακές των Γρεβενών!

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: «Μίλησαν» το κινητό και τα email του Ροδίτη! Διάβαζε για το πτώμα και έβλεπε πoρvό!

Τρομερές αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη «έδειξαν» το κινητό και τα email του Ροδίτη!

Είχε διαβάσει δύο φορές την είδηση ότι βρέθηκε το πτώμα της Ελένης!

Προς περαίωση οδεύει η ογκώδης δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του 21χρονου Ροδίτη κκαι του 19χρονου Αλβανού, που κατηγορούνται για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία καθώς και του βιασμού από δύο δράστες από κοινού, της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τοπική εφημερίδα «δημοκρατική», έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις στο σύνολο των πειστηρίων ενώ αναμένονται απαντήσεις από το facebook για συνομιλίες και επαφές που είχε το θύμα με τρίτους μέσω της σελίδας της, οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες που έχουν παραγγελθεί στους δράστες και η αντιπαραβολή των στοιχείων που προέκυψαν από τις άρσεις του απορρήτου των τηλεφωνικών τους συνδιαλέξεων καθώς και στοιχεία από την χρήση εφαρμογών (facebook, whats Αpp) σε συσκευές που κατασχέθηκαν, με τελευταία ένα tablet του Ροδίτη κατηγορούμενου.

Υπόθεση Τοπαλούδη: Αρνούνται το βιασμό οι τρεις κατηγορούμενοι! «Σβήσαμε το βίντεο»

Οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται προσωρινά, από την 7η Δεκεμβρίου 2018 στο κατάστημα κράτησης των Γρεβενών.

Ο Ροδίτης είχε διαβάσει ότι βρήκαν το πτώμα της Ελένης - Επισκεπτόταν «σελίδες εpωτικού περιεχομένου»

Από τον έλεγχο σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας του Ροδίτη και σε κάρτα sim, που την συνόδευε, αλλά και από έλεγχο σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που χρησιμοποιούσε στις πλατφόρμες gmail.com και hotmail.com αλλά και στην google, προέκυψε ότι συνήθιζε να περιηγείται σε σελίδες με εpωτικό περιεχόμενο, ενώ είχε διαβάσει σε δύο περιστάσεις την 29η Νοεμβρίου 2019 σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα την είδηση για την ανεύρεση του αγνώστου ταυτότητας, τότε, πτώματος της φοιτήτριας στην παραλία Φώκιας.

Ενδεικτικό των προτιμήσεών του σε βίντεο με εpωτικό περιεχόμενο είναι το γεγονός ότι επέλεξε να δει ταινία με σeξουαλικό 0pγιο με συμμετέχοντες δύο γυναίκες και δύο άνδρες.

Προέκυψε εξάλλου ότι την 1η και 2α Δεκεμβρίου 2018, μετά δηλαδή την δολοφονία, αναζήτησε τέσσερις γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο facebook.

Μετά την σύλληψή του, άλλαξε την κάρτα sim του κινητού του

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαπίστωση, που αναμένεται να ελεγχθεί δεόντως στην πορεία της έρευνας, ότι σε κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε από τον Ροδίτη, είχε αλλαχθεί η κάρτα sim με νέα, την 7η Δεκεμβρίου 2018 το πρωί, δηλαδή μετά την σύλληψή τους, δυνάμει εντάλματος δύο μέρες ενωρίτερα κι ενώ είχαν προσαχθεί από τους λιμενικούς και εξετάζοντο!

Σε ό,τι αφορά το αίτημα της τακτικής Ανακρίτριας προς την εταιρεία facebook για την άρση του απορρήτου της επικοινωνίας της φοιτήτριας μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας την 6η Μαρτίου 2019 απεστάλη επίσημα από το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδας στο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Τι έδειξαν οι αναλύσεις DNA

Σε ό,τι αφορά τις αναλύσεις DNA που έγιναν στα πειστήρια:

-Βρέθηκε DNA του θύματος σε βάνα μπανιέρας στην οικία του Ροδίτη στους Πεύκους, σε πλακάκια πάνω και δεξιά μπανιέρας, σε τοίχο χωλ, σε κουρτίνα μπάνιου, σε οδοντόβουρτσα, σε τοίχο κόκκινου χρώματος, σε ταβάνι, σε μεταλλικό κολωνάκι της πλευράς συνοδηγού του φορτηγού που χρησιμοποίησαν, στην κάτω αριστερά πόρτα συνοδηγού και σε προσκέφαλο συνοδηγού.

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Το μυστικό κρύβεται στο facebook!

-Βρέθηκε DNA του θύματος και του Αλβανού σε βάνα βρύσης κουζίνας και σε κοντάρι σφουγγαρίστρας.

-Βρέθηκε DNA του θύματος και του Ροδίτη σε κούπα, κάτω από πόμολο συρταριού κουζίνας, στην μπανιέρα, στο ταβάνι μπάνιου, στον τοίχο μπάνιου, στην είσοδο μπάνιου, σε σεντόνι, στο πάτωμα κουζίνας, σε κάγκελο και δεξιά καθίσματος συνοδηγού.

-Βρέθηκαν γενετικά στοιχεία των δραστών και της φοιτήτριας σε πόμολο συρταριού στην κουζίνα και σε ίνες σφουγγαρίστρας.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο αναπαράστασης του εγκλήματος

Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου συνθέτει το «παζλ» και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να διατάξει την αναπαράσταση του εγκλήματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν οι ισχυρισμοί των κατηγορούμενων συμφωνούν με τα ευρήματα.

Θυμίζουμε ότι από εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε ευρήματα και στοιχεία που συνέλεξαν επιτελείς της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Λιμενικού Σώματος, είχαν προκύψει και τα εξής:

– Δεν υπάρχουν αποτυπώματα του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού, προσωρινά κρατούμενων για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, στην οικία της τελευταίας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

– Και οι δύο κατηγορούμενοι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα συμπεριφέρονται σαν να μην συνέβη τίποτε που να τους συγκλονίσει και ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω του facebook και τηλεφωνούν σε διάφορα άτομα για να κανονίσουν ραντεβού για καφέ, ακόμη και με κορίτσια. Ο 21χρονος Ροδίτης μάλιστα κανονίζει να πάει στο γuμvαστήριο την 1η Δεκεμβρίου 2018, για να κάνει γuμvαστική και βόλτα.

Τι γνωρίζουμε για το έγκλημα

Θυμίζουμε ότι από το ψηφιακό υλικό που έχει διαβιβαστεί από την ΔΕΕ και το Λιμενικό στο πλαίσιο της έρευνας, προκύπτουν πραγματικά φρικιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα που διεπράχθη στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου Ροδίτη στους Πεύκους.

Πιο συγκεκριμένα διαπιστώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι «διασκέδαζαν» πριν το έγκλημα στην κουζίνα της οικίας και κατανάλωναν βότκα, ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς και είναι πλέον αποδείξεις για την βαρβαρότητα που επέδειξαν.

Ανατριχιαστικό είναι το θέαμα κουζινομάχαιρου το οποίο έχει στραβώσει, που βρέθηκε σε απόμερο σημείο της παραλίας Φώκιας, όπου πέταξαν κακήν κακώς αποδεικτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση τους, ενώ βρέθηκαν όπως ξανάγραψε η «δημοκρατική» και δύο προφυλακτικά.

Βρέθηκαν αποτυπώματα των δραστών σε ένα μπουκάλι με βότκα, σε βάζα και τζάμια, σε κούπες και σε ένα κουτί πορτοκαλάδας. Βρέθηκε εξάλλου και δακτυλικό αποτύπωμα της άτυχης φοιτήτριας σε μια συσκευασία σοκολάτας.

Εχουν βρεθεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, δύο σφουγγάρια, δύο πετσέτες, μια συσκευασία καπνού, κάλτσες, ανδρικά εσώρουχα, δύο μαχαίρια κουζίνας, δύο προφυλακτικά, ένα κάλυμμα σίδερου, το ηλεκτρικό σίδερο, μπλούζες και μια σκισμένη ζακέτα.

Πηγή: dimokratiki.gr

Σπάει την σιωπή του ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη! «Ο βιασμός το 2017 συνδέεται με τη δολοφονία της»

Ελένη Τοπαλούδη: Σπάει την σιωπή του ο Αλβανός, φερόμενος δολοφόνος μέσα από τις φυλακές!

Για πρώτη φορά μέσα από τις φυλακές Γρεβενών μίλησε ο Αλβανός, που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο 19χρονος Αλβανός, που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που παρουσιάζει η Μάρα Ζαχαρέα.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Αλβανός κατηγορούμενος ήταν απότομος και έδειχνε να γνωρίζει ότι ο Ελληνας συγκατηγορούμενός του, τον κατονομάζει ως ένοχο. Απειλές από τον κατηγορούμενο Ροδίτη! «Θα σε γαμ@@@ έξω» - Πιστεύει πως θα αποφυλακιστεί!

undefined

Ερωτηθείς πώς αντιδρά που ο Ροδίτης δηλώνει αθώος και του «ρίχνει» επάνω του το φταίξιμο, ο Αλβανός, ο οποίος είχε σοκάρει με την ομολογία του, απαντά: «Δε με νοιάζει τι βγαίνει και λέει ο Έλληνας. Εγώ έχω δικηγόρο».

Υπόθεση Ελένης Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις - «Ντου» στα σπίτια των κατηγορούμενων για βιασμό

Φρίκη στην Ρόδο με νέα υπόθεση αλά Τοπαλούδη! Πάγωσε το νησί....

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!

TAGS

  • δολοφονία
  • Ελένη Τοπαλούδη
  • Ελένη Τοπαλούδη εξελίξεις

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο