Άρθρο

Αυτοκτονία 15χρονης Κέρκυρα: Γιατί κρεμάστηκε, τι σημείωμα βρήκαν. «Οι γονείς μου…»


Αυτοκτονία 15χρονης Κέρκυρα: Γιατί κρεμάστηκε, τι σημείωμα βρήκαν. «Οι γονείς μου…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί αυτοκτόνησε η 15χρονη στη Κέρκυρα;

Άφωνη έχει μείνει η τοπική κοινωνία στην Κέρκυρα από την αυτοκτονία μίας 15χρονης μαθήτριας Μουσικού Γuμvασίου στην περιοχή του Αγίου Ματθαίου.

Η 15χρονη δεν πήγε σήμερα στο σχολείο του και εντελώς τυχαία την ανακάλυψε ένας περαστικός σε παραλιακή περιοχή κοντά στο σχολείο της, όπου υπήρχαν κάποια εγκαταλελειμμένα οικήματα.

Το κορίτσι φαίνεται πως είχε περάσει την ζώνη από μία εξωτερική μονάδα κλιματισμού και είχε κρεμαστεί με αυτή.

Σε κατάσταση σοκ ο περαστικός κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο οι οποίοι έφτασαν αμέσως. Αρχικά είχε κάπως τις αισθήσεις της και έστω αδύναμο σφυγμό και οι διασώστες του ΕΚΑΒ με το ασθενοφόρο την μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή και τελικά άφησε στο νοσοκομείο την τελευταία της πνοή.

Σε ένα τετράδιό της, που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις της, στις οποίες αναφερόταν στον χωρισμό των γονέων της και στην δύσκολη οικογενειακή κατάσταση που βίωνε αλλά και στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν ως οικογένεια.

Αν και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν οι λόγοι που οδήγησαν το άτυχο κορίτσι σε αυτή την πράξη, οι σημειώσεις της λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τις Αρχές.

Βεβαίως θα εξεταστούν άτομα του περιβάλλοντός της και θα γίνει έρευνα και στο σχολείο για να διαπιστωθεί η καθημερινότητά της και αν τυχόν είχε δείξει κάτι που να εξηγεί αυτή την τραγωδία.

Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

AB Βασιλόπουλος: Κερδίστε 80 6ευρες επιταγές και 80 πόντους ΑΒ Plus. Κωδικός: 80YEARSAB

Βγάλτε χρήματα από το σπίτι κάνοντας έρευνες online. Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε ως 100€

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.fimes.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο