Άρθρο

Μάκης Δελαπόρτας: «Ο Παπαμιχαήλ μου έκανε φρικτά παράπονα! Μου έλεγε ότι…»


«Επαγγελματικά ήταν τραγική η σχέση τους στα πρώτα τους βήματα. Στη Μανταλένα, στην Αλίκη στο Ναυτικό, σε κάποιες ταινίες δεν μιλούσαν καν στα γυρίσματα, απλά στη σκηνή πάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Ο Παπαμιχαήλ μου έκανε φρικτά παράπονα. Μου έλεγε ότι …μόνο η φίλη σου η Αλίκη σε ενδιαφέρει, εμένα με έχεις στην άκρη. Και είπα όχι Δημήτρη. Ήταν μια δύσκολη περίπτωση, όπως οι περισσότεροι είναι δύσκολες περιπτώσεις. Επαγγελματικά ήταν τραγική η σχέση τους στα πρώτα τους βήματα. Στη Μανταλένα, στην Αλίκη στο Ναυτικό, σε κάποιες ταινίες δεν μιλούσαν καν στα γυρίσματα, απλά στη σκηνή πάνω. Ξαφνικά τους προέκυψε ο έpωτας και συνέβη ότι συνέβη, ένα μυθικό ζευγάρι.

Και όταν ο Παπαμιχαήλ μου έλεγε κάποια πράγματα που δεν θα έπρεπε να μου πει για την Αλίκη, εγώ βεβαίως δεν τα κατέγραψα ποτέ στη βιογραφία του. Και όταν μου είπε “γιατί δεν τα έβαλες;”, του είπα ότι δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα χαλάσω το παραμύθι. Μου είχε πει πολύ προσωπικά τους πράγματα, τα οποία δεν ήθελα να καταγράψω ποτέ, έτσι κι αλλιώς», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.zappit.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο