Άρθρο

Νέα επική γκάφα Μητσοτάκη: Πώς τον τάπωσε ο ΡαγκούσηςΠοια η νέα γκάφα του Κυριάκου Μητσοτάκη;Την κατεδάφιση των φυλακών Κορυδαλλού προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή το απόγευμα του Σαββάτου, κατά την έναρξη της τρ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια η νέα γκάφα του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Την κατεδάφιση των φυλακών Κορυδαλλού προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή το απόγευμα του Σαββάτου, κατά την έναρξη της τριήμερης διαδικασίας για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.

«Κατεδαφίζονται οι φυλακές Κορυδαλλού και στη θέση τους δημιουργείται πάρκο και πολυχώρος πολιτισμού για τους νέους και τους δημότες της περιοχής», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο οποίος όμως, υπέπεσε σε μία γκάφα, αναφέροντας ότι ο Κορυδαλλός ανήκει στη Δυτική Αθήνα.

Γκάφα, την οποία έσπευσε να επισημάνει ο βουλευτής Β΄Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Όπως τόνισε, ο Γ. Ραγκούσης, με ανάρτησή του στο Facebook, παρά την επισήμανση του λάθους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «με περίσσευμα αλαζονείας επέμεινε λέγοντας ότι ο Πειραιάς είναι δυτική Αθήνα».

«Ο επί πολλά χρόνια βουλευτής στη Β ΄Αθήνας και σημερινός Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, είπε πριν λίγο στην παρθενική του ομιλία στη Βουλή ότι ο Κορυδαλλός ανήκει στη Δυτική Αθήνα.

Όταν καλοπροαίρετα του επεσήμανα ότι κάνει λάθος γιατί ο Κορυδαλλός ανήκει στη Β Πειραιά, τι λέτε ότι έκανε; Με περίσσευμα αλαζονείας επέμεινε λέγοντας ότι ο Πειραιάς είναι δυτική Αθήνα!!!», έγραψε ο Γ. Ραγκούσης.

Το διαβάσαμε εδώ

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.gossips.eu      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο