Άρθρο

Κάποτε η Δώρα ήταν έτσι. Αντέχετε να δείτε σήμερα την αδυναμία του Μικρούτσικου;Η συμμετοχή της στο πρώτο «Big Brother» έφερε τα πάνω – κάτω στη ζωή της αφού μπήκε ως κορίτσι που επιθυμούσε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με τη μουσική και βγήκε… με δικό της δίσκο.Η συμπάθεια του Ανδρ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η συμμετοχή της στο πρώτο «Big Brother» έφερε τα πάνω – κάτω στη ζωή της αφού μπήκε ως κορίτσι που επιθυμούσε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με τη μουσική και βγήκε… με δικό της δίσκο.

Η συμπάθεια του Ανδρέα Μικρούτσικου προς το πρόσωπο της Δώρας Αρχοντάκη, της εξασφάλισε δισκογραφική δουλειά με τη δική του υπογραφή, με την ίδια να γνωρίζει επιτυχία μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αργότερα χάθηκε. Σήμερα, 18 χρόνια μετά, εξακολουθεί να ασχολείται με το τραγούδι δουλεύοντας σε επαρχιακά μαγαζιά, ενώ η εμφάνισή της δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη.

Αν και το πρόσωπό της μοιάζει αναλλοίωτο στον χρόνο, το κορμί της όχι μόνο άλλαξε μα… εντυπωσιάζει, αφού η ίδια έχει εξελιχθεί σε μια πολύ καλλίγραμμη, γuμνασμένη γυναίκα, που μοιάζει πιο νέα ακόμα και από όταν μας κρατούσε κάθε βράδυ συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

Πληροφορίες απο dailymedia


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο