Άρθρο

Όταν ο Νίκος Μίχας ανακάλυψε το ελληνικό τραπ


ΝΑΣΤΑΖΙΑ ΚΑΠΕΛΛΑ 11 Αυγ 2019 ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Τον τελευταίο καιρό που έχει γίνει της μόδας το ελληνικό τραπ και η ομιλία Sin Boy, μπήκα σε σκέψεις. Η μουσική τραπ συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια με αποκορύφωμα τους τελευταίους μήνες μετά το 'mama?'. Η τραπ ομιλία όμως τώρα παίρνει τα πάνω της και γίνεται όλο και πιο ακαταλαβίστικη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι συχνά υπάρχουν κάτω από τραπ βίντεο σχόλια, που θέλουν να είναι αστεία, τύπου "πολύ καλό! πότε θα βγει και στα ελληνικά;". Τέτοια σχόλια γίνονται, για να ειρωνευτούν τον τραγουδιστή, αφού ήδη ελληνικά μιλάει, αλλά μασώντας τα με τρόπο που να μην καταλαβαίνουμε πάντα όλες τις λέξεις και να βγάζουμε νόημα από τα συμφραζόμενα.

Σε άλλες περιπτώσεις όπως του 'mama?' δεν έβγαινε νόημα ούτε από τα συμφραζόμενα, έτσι οι τραγουδιστές απαντήσαν πολλές φορές σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τι εννοούν οι στίχοι. Τέλος πάντων τελευταία φορά που αναφερόμαστε στο 'mama?', γιατί κούρασε πλέον.

Στο θέμα μας. Συλλογίστηκα, επειδή σκοπεύω να πάω διακοπές στα Κύθηρα, που πλέον διαμένει ως γιατρός ο πρώην παίκτης του Fame Story 2, Νίκος Μίχας, ότι εκείνος ήταν ο πρώτος που έκανε τραπ στην Ελλάδα. Ας το θυμηθούμε λοιπόν!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.oneman.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο