Άρθρο

Κιάρα Μαρκέζη, My Style Rocks: Γιατί τρέμει η εγγονή Τσοχατζόπουλου. Στο φως χυδαίες συνομιλίες


Κιάρα Μαρκέζη, My Style Rocks: Γιατί τρέμει η εγγονή Τσοχατζόπουλου. Στο φως χυδαίες συνομιλίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί τρέμει η Κιάρα Μαρκέζη, μία από τις νέες παίκτριες του My Style Rocks;

Με την επιστροφή του «My Style Rocks» θα γνωρίσουμε και την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη που θα τη δούμε ως παίκτρια.

Ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θεοδοσίου φέρνει στο φως συνομιλίες της Κιάρας Μαρκέζη που μάλλον θα την κάνουν να… χάσει τον ύπνο της.

Η Κιάρα Μαρκέζη με ανάστημα που φτάνει το 1,80, κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου, εκτός από φωτογενές μοντέλο έχει υπάρξει και ιδιαίτερα αυθόρμητη, έως και… αθυρόστομη.

Η «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» αποκαλύπτει δημόσιες συνομιλίες της -τότε- 15χρονης Κιάρας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί, δεν ήταν λίγες οι φορές που η έφηβη Κιάρα Μαρκέζη, με όνομα Kiarakipozeraki, μπορεί να ξέφευγε λίγο και να… εκφραζόταν με τρόπου δεν αρμόζει σε ένα κορίτσι της ηλικίας της.

Το μοντέλο, δε μπορούσε να συγκρατηθεί κι έτσι λέξεις και φράσεις όπως: «που….», «μαλ….» και «σε γα…. πέντε μαύροι» έδιναν και έπαιρναν ως απαντήσεις σε μηνύματα που λάμβανε κατά καιρούς, σαν να έγραφε «Καλημέρα». Άλλωστε οι έφηβοι είθισται να είναι ατίθασοι και αυθόρμητοι. Η Κιάρα Μαρκέζη βέβαια ήταν λίγο παραπάνω.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απάντηση που έδωσε σε ένα ανώνυμο μήνυμα το οποίο αναφερόταν στον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο με υβριστικό χαρακτηρισμό και δείχνει την αδυναμία που έχει στον παππού της.

Η Κιάρα Μαρκέζη έγραψε στον άγνωστο συντάκτη: «Καλά ρε μα…., κοίτα λίγο τη δική σου οικογένεια. Γιατί δεν κοιτάς τη μάνα σου που είναι σχεδόν ετοιμοθάνατη από τα ναρκωτικά και από το πολύ γα… στα πoρvεία;», ενώ συνέχισε: «Δε θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου, ξέρεις που τη βάζω τη γνώμη σου».

Έτσι, φαίνεται πως η Κιάρα Μαρκέζη έχει ιδιαίτερη αγάπη στον παππού της και προσβλήθηκε με τον υβριστικό χαρακτηρισμό που έγραψαν στο προφίλ της για αυτόν, όπως κάθε εγγονή. Μάλιστα, για τη σχέση αγάπης που έχει με τον Άκη Τσοχατζόπουλο έχει αναφέρει σε συνέντευξή της:

«Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει».

Κάνε μας Like στο Roufixtra.gr και βυθίσου στην δίνη μας! ⇒

Πηγή: www.gossiplife.gr      Αρχική

 

Διαφήμιση

Αναζήτηση

Διαφήμιση

Ίδιας μέρας

Πηγές

Αρχείο