Άρθρα πηγής luben.tv: 1-9 από 159

Η Νέα Δημοκρατία κατεβάζει νόμο για να μην ξαναβρίσεις την Παναγία, τα μαζεύει σε μία μέρα

Αν νομίζατε ότι θα συνεχίζατε να λέτε επ’αόριστον ΓΤΧΣ και άλλα τέτοια ασέβαστα, ήρθε η ώρα να επανέλθετε γρήγορα στην πραγματικότητα. Μετά από πέντε ολόκληρους μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων η χώρα είχε γίνει ολόκληρη ένα άθεο λεσβιακό μπαχαλοσατανιστικό σοβιέτ λόγω της αφαίρεσης των άρθρων περί βλασφημίας θρησκειών και περιύβρισης νεκρών, θα επιβληθεί ξανά η τάξη, τουλάχιστον στο μέτωπο των χριστοπαναγιών.

Διάβασε περισσότερα

5 τρόποι για να καείς το Σαββατοκύριακο

Όπως όλοι μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, υπάρχουν τα Σαββατοκύριακα που μας βρίσκουν γεμάτες και γεμάτους ενέργεια, πανέτοιμους για οκτώ καφέδες, ένα τρίωρο crossfit, δύο μονοήμερες εκδρομές και 1 βιβλίο κάθε βράδυ, έτσι για τη χαλάρωση. Αυτές οι εκρήξεις εξωστρέφειας και δραστηριότητας που έχουμε ανάγκη κάπου κάπου και που μας αφήνουν ξεθεωμένες και ξεθεωμένους, αλλά μας γεμίζουν θετική ενέργεια για όλη τη σεζόν.

Διάβασε περισσότερα

Με ένα φλεγόμενο λιοντάρι – υπερπαραγωγή εγκαινίασε η Εστουδιάντες το ανακατασκευασμένο της γήπεδο

Το Estadio Jorge Luis Hirschi θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι η Αγια Σοφιά της Αργεντινής. Ένα γήπεδο που κατεδαφίστηκε το 2005 με σκοπό να ανακατασκευαστεί, αλλά η γραφειοκρατία και η κρίση καθυστέρησαν την ανέγερση κατά 14 χρόνια. Ο τρόπος με τον οποίο γιορτάστηκε όμως η επιστροφή σε αυτό από την Εστουδιάντες άξιζε κάθε δευτερόλεπτο από την αναμονή.

Διάβασε περισσότερα

Μεγάλο αντιπροσφυγικό μπάρμπεκιου πάρτι οργανώνουν Μακεδονομάχοι στη Θεσσαλονίκη

Είναι γεγονός ότι η Μακεδονομαχική σεζόν του 2018 έχει αφήσει πολύ βαριά κληρονομιά στη χώρα. Μπορεί ο κουβάς που πήγε από την Νέα Δημοκρατία να φαίνεται από το φεγγάρι, όμως η σκέψη και η πρακτική που γεννήθηκε από το κίνημα των νέων Μεγαλέξανδρων συνεχίζει να εμπνέει σκηνικά τουλάχιστον αρχαιοελληνικού μεγαλείου.

Διάβασε περισσότερα

Το The Lighthouse μας έδωσε όλα όσα ζητήσαμε, και μετά μας έδωσε λίγα ακόμα

nerdcult CINEMA

Το The Lighthouse μας έδωσε όλα όσα ζητήσαμε, και μετά μας έδωσε λίγα ακόμα

Διάβασε περισσότερα

73χρονος hustler διαρρήκτης αυτοκινήτων συνελήφθη σήμερα από την ΕΛΑΣ στην Παλλήνη

Μπορεί να μην έχουμε καταλάβει με τα φτωχά μας μυαλά τι είναι η κανονική εγκληματικότητα για την οποία μίλησε ο έγκριτος νομικός Θάνος Πλεύρης, όμως τις τελευταίες μέρες φαίνεται να υπάρχει στην Αθήνα ένα σημαντικό pool κωμικής εγκληματικότητας. Η ένδειξη γι’αυτό είναι δύο ξεχωριστά περιστατικά διαρρήξεων από την Παλλήνη και την Ηλιούπολη.

Διάβασε περισσότερα

Κανονική εγκληματικότητα θα αποκτήσουν τα Εξάρχεια, όπως εξήγησε ο Θάνος Πλεύρης

Μία τουλάχιστον εκτυφλωτική διατύπωση για τα περίφημα Νέα (και νεοδημοκρατικά) Εξάρχεια μας επιφύλαξε ο γαλάζιος βουλευτής Θάνος Πλεύρης.

Διάβασε περισσότερα

Η Ορθόδοξη Εκκλησία ξεκίνησε καμπάνια ενάντια στην αποτέφρωση για να μην μείνει άσωστη η ψυχή σας

Το να καιγόμαστε οπωσδήποτε δεν είναι καλό πράγμα, και αυτό ισχύει είτε καιγόμαστε με games, είτε με επιτραπέζια, με comments στο Luben ή με Γάλλους μεταδομιστές (δεν κρίνουμε). Πάνω σε αυτή την κοινώς αποδεκτή βάση πάτησε λογικά η Εκκλησία της Ελλάδος, η οποία ξεκίνησε καμπάνια με σκοπό να μας αποτρέψει να καούμε και μετά θάνατον.

Διάβασε περισσότερα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Οι Ελληνίδες δεν μπαίνουν έγκυες στη βάρκα όπως οι μετανάστριες»

Μία από τις πιο ψύχραιμες τοποθετήσεις της νεότερης ιστορίας για το δημογραφικό ζήτημα της χώρας μας χάρισε το αγαπημένο μας ντουέτο της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Δήμου Βερύκιου την προηγούμενη ...

Διάβασε περισσότερα