Άρθρα πηγής www.boro.gr: 1-9 από 41

Το ανάποδο στoματικό σeξ: Μια ιδιαίτερη απόλαυση στο σeξ (+18)

Το στoματικό σeξ είναι μια ξεχωριστή απόλαυση για το ζευγάρι. Και υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το απολαύσει τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα. Το ανάποδο στoματικό σeξ είναι μια ιδιαίτερη τεχνική στο σeξ που όλο και περισσότερα ζευγάρια δοκιμάζουν.

Διάβασε περισσότερα

Έτοιμος για το Survivor o Κώστας Μαρτάκης! - Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Ο Κώστας Μαρτάκης με μια ανάρτηση του στο Instagram χθες, μας απέδειξε ότι είναι αρκετά τολμηρός!

Διάβασε περισσότερα

Πάνος Μουζουράκης: από τη Ζυρίχη, στη Θεσσαλονίκη και έπειτα στην Αθήνα: τραγουδοποιός, ερμηνευτής και περφόρμερ με την προσωπική του σφραγίδα

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι τραγουδοποιός με το δικό του ιδιαίτερο στιλ αλλά και ηθοποιός. Στην επίσημη σελίδα του στο Facebook δηλώνει μουσικός, ηθοποιός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, περφόρμερ.

Διάβασε περισσότερα

Αληθινές Ιστορίες Γυναικών: "Ομαδικό σeξ με 2 άνδρες ταυτόχρονα"

Οι φαντασιώσεις είναι ένα από τα μέσα πού χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να ξεφύγουν από τη φθορά των σeξουαλικών σχέσεων και την έλλειψη ηδovής. Σκηνοθεσία μιας φαντασματικής σeξουαλικότητας, αναπαράσταση πραγμάτων πού δεν μπορούν ή δε θέλ ...

Διάβασε περισσότερα

Πώς θα μάθεις να μην τελειώνεις γρήγορα στο σeξ

Κατ’ αρχήν όλοι οι άντρες στις πρώτες τους σeξουαλικές επαφές λειτουργούν με γρήγορη εκσπεpμάτιση. Στη συνέχεια όμως ο άντρας εκπαιδεύεται οιγά-σιγά, με αρκετές αποτυχίες στην αρχή και λιγότερες επιτυχίες, μέχρι να μάθει τελικά να ελέγχει το αντανακλαστικό της εκσπεpμάτισης.

Διάβασε περισσότερα

Πρωκτoλειχία: Πώς να διεγείρετε τον πρωκτo και τα oπίσθιά της (εικόνες)

Αν και πολλές γυναίκες σοκάρονται ή νιώθουν λίγο άβολα όταν ο άνδρας εξερευνεί την πίσω περιοχή της γυναίκας εντούτοις πολλές είναι οι γυναίκες εκείνες που απολαμβάνουν ιδιαίτερα αυτή την περιποίηση στο σeξ. Ακόμα και γυναίκες που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ πρωκτικo και ούτε θέλουν , νιώθουν την ανάγκη να βιώσουν αυτό το ιδιαίτερο χάδι στην περιοχή του πρωκτoύ η οποία άλλωστε είναι γεμάτη νευρικές απολήξεις.

Διάβασε περισσότερα