Άρθρα πηγής www.boro.gr: 19-27 από 38

Πώς το πeoς κολλάει στον κόλπo της γυναίκας: Δείτε το βίντεο

Είναι περίεργη κατάσταση, αλλά το «peηis captivus» δηλαδή η αιχμαλωσία του πeoυς (!) μπορεί να συμβεί... Ομως όχι σε τόσο ακραία φάση όσο τη φανταζόμαστε ή όπως την βλέπουμε στις ταινίες. Αυτό δήλωσε στο BBC ο γιατρός Dr. John Dean ο οποίος είναι ειδικός στα σeξουαλικά:

Διάβασε περισσότερα

Σeξομολογήσεις: "Κάνω πeoθηλασμό μέχρι να ικανοποιηθεί στο στόμα μου"

Γυναίκες μιλούν χωρίς ταμπού για τον αυvαvισμό και τις εpωτικές τους συνήθειες. Διαβάστε τις εξομολογήσεις τους

Διάβασε περισσότερα

Σeξ: Πώς να κάνετε ισπανικό και 69 ταυτόχρονα

Το ισπανικό σeξ είμαι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις για έναν άνδρα μιας και το στήθος είναι το αγαπημένο σημείο του γυναικείου σώματος για τα περισσότερα αρσενικά.

Διάβασε περισσότερα

Έμπειρες γυναίκες: Κόλπα που κάνουν στο πeoς και τους oρχεις

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή εpωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έpωτας δεν ήταν μονάχα απόλα ...

Διάβασε περισσότερα

Εξομολογήσεις γυναικών που δοκίμασαν ομαδικό σeξ

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που τίθενται συνήθως όταν μιλάμε για ομαδικό σeξ και ανταλλαγή συντρόφων είναι το αν πράγματι είναι επιθυμία και της γυναίκας ή αναγκάζεται να το δεχτεί απλά και μόνο για να ικανοποιήσει τις σeξουαλικές ορέξεις του άνδρα της. Πολλοί θεωρούν την σeξουαλική πρακτική αυτή άκρως εξευτελιστική "εξευτελιστική" κατάσταση για τη γυναίκα. Είναι όμως έτσι;

Διάβασε περισσότερα

Εpωτικές Ιστορίες Αναγνωστών: "Πώς ένιωσα όταν ο άνδρας τελείωσε μέσα μου"

Καλησπέρα είμαι 27 ετών και πριν ένα μήνα παντρεύτηκα με τον άνδρα μου που είναι 8 χρόνια μεγαλύτερος είμαστε μαζί 10 χρόνια και θέλουμε πολύ να κάνουμε παιδί. Όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν είχε ολοκληρώσει μέσα μου.

Διάβασε περισσότερα