Άρθρα πηγής www.comedylab.gr: 10-18 από 55

Τι παίζει με το Call of Duty Modern Warfare 2019 - Zok

Το Call of Duty Modern Warfare ξανανακαλύπτει τον εαυτό του, αλλάζοντας την ιστορία της σειράς, με αρκετούς χαρακτήρες να κάνουν επανεμφάνιση. Είναι η επάνοδος μιας από τις καλύτερες σειρές FPS ή είναι κάτι εντελώς διαφορετικό; Δες το βίντεο και πες μου την άποψη σου στα σχόλια.

Διάβασε περισσότερα

Τι παίζει με το MediEvil - Zok

Στην μάχη της Gallowmere, o Sir Daniel Fortesque ξεματιάστηκε πρώτος στην μάχη. 100 χρόνια μετά γυρίζει για να εκδικηθεί, να σώσει την Gallowmere από τον Zarok και να πάρει την θέση του στο Hall of Heroes. 21 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του Medievil ήρθε η ώρα να το δούμε ξανά- και με τα 2 μάτια μας.

Διάβασε περισσότερα

Mες στη Μέση #15 - Ανδρέας Πασπάτης

Κωμικό βιντεο-podcast στο υπόγειο της Mystic Pizza με τους Κωνσταντίνο Μπούρα-Μπαϊμάκο και Πάρι Ρούπο. Σε κάθε επεισόδιο, ένας καλεσμένος φίλος (ή και όχι) κωμικός (ή και όχι) κάθεται μες στη μέση, και με συνοδεία αχνιστής πίτσας και μπισκότων, ανοίγ ...

Διάβασε περισσότερα

Minecraft: Κλαίν Μάιν...κραφτ ημέρα 27

Minecraft τώρα και σε anime. Κλάιν Μάιν...κράφτ, η σειρά Μινεψραφτ που δεν λέει να πεθάνει, ξαναζεί.

Διάβασε περισσότερα

ΤΥΠΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ | A.M.S

Kαλησπερα στα σιφονια μου !Επιστροφη στους τυπους για την νεα σεζον!!! ΤΥΠΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ιτς ον μπειμπεε !! Enjoy !! και share&subscribe for more sifoniarika videos !

Διάβασε περισσότερα