Άρθρα πηγής www.comedylab.gr: 10-18 από 135

ΤΥΧΑΡΠΑΣΙΕΣ 8: οιΚΩΛΟλογικό ASMR

Τυχαρπασίες, η ιστορική σειρά που σε έχει καλυμμένο όταν θέλεις να βγάλεις τρίχες στο στήθος και γένια. Δηλαδή όταν θέλεις να ξαναπεράσεις την εφηβεία σε 5 λεπτά ή λιγότερο.

Διάβασε περισσότερα

RTFM#66 - Ασύρματα ακουστικά σε φοβερή τιμή

Τα ακουστικά θα τα βρείτε εδώ:
Xiaomi Mi Airdots Pro Binaural TWS Bluetooth Earphones
https://www.gearbest.com/headsets/pp_009359203809.html?wid=1433363&lkid=... .

Διάβασε περισσότερα

RTFM#65 - DIY Manual Explosion Scrapbook Photo Album - Ft. Ηλίας Φουντούλης

Ο Ηλίας Φουντούλης σε ένα ακόμα καταστροφικό unboxing ενός ...κουτιού με τον φοβερό τίτλο: DIY Manual Explosion Scrapbook Photo Album
Βρείτε το εδώ: https://www.banggood.com/custlink/KGvvIYgQCh

Διάβασε περισσότερα

Εσύ ήξερες ότι... | THE LION KING

Ήρθε η μεγάλη στιγμή να εγκαινιάσουμε το Αnimation σ' αυτό το κανάλι παιδιά μου και εννοείται ότι θα ξεκινούσα με τον Βασιλιά των Λιονταριών! Μια από τις καλύτερες παιδικές ταινίες που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.

Διάβασε περισσότερα

Maliatsis & Botrini : ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΉ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΟΔΗΓΟ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΨΑΡΩΝΕΙ ΚΌΣΜΟ.

ΜΙΛΗΣΑΤΕ και μαζι με Το Small Talk Taxi by Mentos , που μας έδωσε την ευκαιρία με τον Έκτορα Μποτρίνι, να εκπαιδεύσουμε έναν οδηγό ταξί πάνω στη γαστρονομία....... και να τρολαρει κοσμο!

Διάβασε περισσότερα

5 μαθήματα που έμαθα από τα video games- a ZOK talk

Θέλεις να μάθεις τους 4 τύπους gamer και σε ποια κατηγορία είσαι εσύ; Την άποψη μου για το Fortnite, το Fifa και τα mobile games; Θέλεις να με δεις να κρατάω ένα μεγάλο ρολόι; Ποιες είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιούν οι εταιρίες παιχνιδιών για να βγάλουν λεφτά το 2019; Το σημερινό βίντεο σε έχει καλυμμένο για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα!

Διάβασε περισσότερα

ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΒΙΖΙΤΑ!

★VLOG καθημερινότητας με γυρίσματα στην Αθήνα, μπόλικο Γιόρεκ αφού μου το ζητάτε τον γάτο, Pool Party Backstage, efood Backstage και άλλα.

Διάβασε περισσότερα