Άρθρα πηγής www.luben.tv: 10-18 από 25

H μέρα των ζωντανών νεκρών: Παπάδες στη Φθιώτιδα για κάποιο λόγο περιφέρουν νεκρό επίσκοπο (PHOTO)

Ένα από τα φαντασμαγορικότερα σκηνικά απαθανατίστηκαν φωτογραφικά στην ιστορία της ανθρωπότητας μάλλον ήταν η κηδεία του Παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη Φθιώτιδος καί Θαυμακοῦ, Καλλινίκου.

Διάβασε περισσότερα

Μανούλα αισθάνεται σιγουριά για την επιτυχία του μετριόφρονα γιόκα της στις Πανελλήνιες (VIDEO)

Οι φετινές πανελλήνιες απέπνεαν μια αίσθηση πανωλεθρίας 1997 με όσα είδαν τα ματάκια μας ανάμεσα στους φετινούς υποψηφίους.

Διάβασε περισσότερα

10 memes ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ απ’ τον κλαρινογαμπρό νικητή της νεολαίας

Αυτός ο τύπος που εμφανίστηκε στην ελληνική σαν διάττοντας αστέρας δε ζητάει (και δεν έχει και να προσφέρει) τίποτ’ άλλο πέρα από #αγάπη_μόνο. Σε ό,τι πόζα προτιμάτε.

Διάβασε περισσότερα

Fail άσκηση του στρατού των ΗΠΑ οδηγεί σε τζιπ να πέφτουν από αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο (VIDEO)

Έντονη βροχόπτωση από στρατιωτικά τζιπ Humvees παρατηρήθηκε στο Hohenfels της Γερμανίας κατά τη διάρκεια άσκησης του αμερικάνικου στρατού. H 173η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία έκανε μια άσκηση όπου πετούσαν από το πίσω μέρος μεταγωγικών αεροσκαφών C-130 στρατιωτικά οχήματα HMMV, αλλά κάπου – κάτι πήγε στραβά και για κάποιο λόγο κάποια αλεξίπτωτα δεν άνοιξαν με αποτέλεσμα τα τζιπ που έπεφταν απ’ τον ουρανό να καρφώνονται τελικά στο έδαφος με μεγάλη ταχύτητα.

Διάβασε περισσότερα

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ: 14 χρόνια από το πέναλτι του Μπασινά που συγκλόνισε το Λορέντζο Καριέρε (VIDEO)

Σαν σήμερα πριν 14 χρόνια ο Παναθηναϊκός κερδίζει στη Λεωφόρο 1-0 τη Μπαρτσελόνα με πέναλτι του Άγγελου Μπασινά. Τεχνικά μιλώντας, λοιπόν, σαν σήμερα έγινε και αυτό:

Διάβασε περισσότερα

Όσοι έχετε κάνει στρατό θα νιώσετε συγκίνηση με τις προετοιμασίες για τον Πάπα στη Λέσβο (PHOTO)

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες στη Λέσβο εν όψει της αυριανής επίσκεψης του Πάπα στο νησί (παρά τα κλάματα των φοιτητών Θεολογίας) προκειμένου να είναι προβλεπέ όλοι οι χώροι που θα επισκεφτεί ο Ποντίφικας.

Διάβασε περισσότερα