Άρθρα πηγής www.makeleio.gr: 1-9 από 59

Lady Gaga και Prince: «Ο Πρίγκιπας Κάρολος Δεν Είναι Άνθρωπος, Αλλά Ένα Αλλασσόμορφο Σαυροειδές» Ερπετοειδές

Όταν η Lady Gaga συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα της Αγγλίας στις 7 Δεκεμβρίου του 2016, δήλωσε ότι ακριβώς μπροστά της, ο πρίγκηπας Τσαρλς μετατράπηκε σε ερπετό 8 ποδιών.
Η Lady Gaga λέει ότι η αληθινή μορφή του Πρίγκηπα Charles, είναι ενός ερπετού. Με άλλα λόγια, είναι ένας αλλασσόμορφος . Ισχυρίστηκε ότι τον είδε να αλλάζει σχήμα μερικές φορές κατά τη διάρκεια της παράστασης στο Royal Variety Performance του Λονδίνου.

Διάβασε περισσότερα

Survival: Στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας ο Γιάννης Αϊβάζης! – Τι συνέβη;

Το νέο σκληρό ριάλιτι του EPSILON παρά τα αρνητικά σχόλια που είχε αποσπάσει στην πρεμιέρα πλέον έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Διάβασε περισσότερα

XΩΡΙΣΜΟΣ- «ΒΟΜΒΑ»!- Γιατί διαλύθηκε ο γάμος του ΝΙΝΟ με την ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ…

Είδηση που κανείς δεν περίμενε να δει ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού HELLO.

Διάβασε περισσότερα

Η ΑΛΙΚΗ ΝΕΚΡΗ: το φοβερό βίντεο που σόκαρε το πανελλήνιο από το κανάλι του Κυριακού!

Η ΑΛΙΚΗ ΝΕΚΡΗ: το φοβερό βίντεο που σόκαρε το πανελλήνιο από το κανάλι του Κυριακού!

Διάβασε περισσότερα

18 ώρες με την Αλίκη: «Βλάσση, πες του Σπυρόπουλου να τσακιστεί να’ ρθει γιατι θα τον γ@μ@σω…»

Τέτοιες μέρες, πέθανε η Αλίκη. Έτυχε, τον Απρίλιο του 1996( έχοντας από τον προηγούμενο χειμώνα, ολοκληρώσει το στρατιωτικό μου), να εργάζομαι στο πολυδάπανο(η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή παραγωγή μέχρι σήμερα της ελληνικής τηλεόρασ ...

Διάβασε περισσότερα

ΣΟΚ!- ΤΟ «ΝΟΘΟ» ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ;- ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ BOHΘΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίεργα πράγματα φτάνουν στα αυτιά μας τον τελευταίο καιρό για τον αγνοούμενο έως τώρα γιο της Αλίκης που φέρεται να είχε αποκτήσει από την εpωτική τους σχέση στο παρελθόν με τον πρώην βασιλιά Κωνσταντίνο.

Διάβασε περισσότερα