Άρθρα πηγής www.oneman.gr: 10-18 από 475

13 γερμανικά junk foods που πρέπει να έρθουν τώρα στην Ελλάδα

Οι Γερμανοί να μην ξέρουν από καλό φαγητό, αλλά από βρώμικο ξέρουν σίγουρα.

Διάβασε περισσότερα

Οι 10 εφιάλτες που όλοι έχουμε δει πάνω από μία φορά στη ζωή μας

Σε κυνηγάνε και δεν μπορείς να τρέξεις, το αμάξι με τα σπασμένα φρένα, οι Πανελλήνιες κι όλα εκείνα τα όνειρα που μας έχουν στοιχειώσει.

Όσο και να μην πιστεύουμε τα όσα γράφει ένας Καζαμίας, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως στα κείμενά του περιλαμβάνονται κάποιες πανανθρώπινες αλήθειες σχετικά με τα όνειρα. Αλήθειες που δεν έχουν να κάνουν με την ερμηνεία των ονείρων, αλλά με το γεγονός πως όλοι έχουμε δει κάποιες στιγμές στη ζωή μας πάνω κάτω τα ίδια όνειρα.

Διάβασε περισσότερα

Η Sophie Turner μιλά για την επίδειξη δύναμης της Sansa στην 7η σεζόν

ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ 01 Δεκ 2016 GAME OF THRONES

Μετά από αγκαλιές, παρεξηγήσεις και όρκους αφοσίωσης, τα δύο από τα αδέρφια Stark που βρίσκονται στο Winterfell υπόσχονταν ο ένας στον άλλον να μην αφήσουν άλλα μυστικά να μπουν ανάμεσά τους. Η Sansa παραχώρησε την κάμαρα των γονιών της στον Jon κι εκείνος μέχρι το τέλος της ημέρας είχε ανακηρυχθεί King in the North.

Διάβασε περισσότερα

Πότε θα καταλάβουμε ότι ο HIV δεν έχει συμπτώματα;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS επισκεφθήκαμε τα γραφεία του συλλόγου στήριξης οροθετικών 'Θετική Φωνή'.

Η λέξη 'οροαρνητικός' κατά την πληκτρολόγηση, ακολουθείται από μία κατσαρή κόκκινη γραμμή. Το Word τις συνηθίζει αυτού του είδου ...

Διάβασε περισσότερα

Κανείς δε θα γλιτώσει από τον Tom Hardy στο ‘Taboo’

ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ 30 Νοε 2016 TRAILERS

Ακόμα δεν έχουμε αποχαιρετήσει την εξαιρετική τηλεόραση που μας έδωσε το 2016 και το 2017 βλέπει τα ρέστα του και σκέφτεται μήπως ποντάρει και παραπάνω.

Διάβασε περισσότερα

Η Lorena Vasquez φτιάχνει ρούμι σε ένα σπίτι πάνω από τα σύννεφα

Μία σύντομη συζήτηση με την master blender του ρούμι Zacapa, για την Γουατεμάλα που έγινε η πατρίδα της και το ονειρώδες αποστακτήριο του ρούμι.

Κάθε δημοσιογράφος ο οποίος ασχολείται με το ποτό σε αυτή τη ζωή, έχει σίγουρα στο wish list του να ...

Διάβασε περισσότερα

Όσα πρέπει να ξέρεις για το grooming στα 30

Μάθε τι θα αντιμετωπίσεις μόλις μόλις μπεις στα πρώτα άντα για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Κι ενώ μέχρι να πλησιάσεις τα 30 το να μεγαλώνεις έμοιαζε συναρπαστικό, όταν τα πατάς τίποτα δεν φαίνεται τόσο απλό, τουλάχιστον όχι όσο πριν. Η αλήθεια είναι ότι μπαίνοντας στην τέταρτη δεκαετία της ζωής σου, οι πρώτες ενδείξεις που αφορούν στην ηλικία ξεκινούν και οι αλλαγές, άλλοτε μικρές κι άλλοτε μεγάλες είναι εμφανείς.

Διάβασε περισσότερα

Έχεις πονέσει κι εσύ με τους στίχους του Σπύρου Γιατρά

Ένας δημοσιογράφος του Oneman μίλησε με τον Σπύρο Γιατρά και εκείνος του απάντησε με στίχους από τραγούδια που δεν έχει ακόμα γράψει.

Στο 28 της Αλεξάνδρου Παπάγου, στου Ζωγράφου, όπως ανεβαίνεις προς την Πανεπιστημιούπολη, υπάρχει ένα μαγαζί με οπτικά. Αν δεν είσαι Ζωγραφιώτης ή δεν πέσει το βλέμμα σου στην μέσα δεξιά γωνία του μαγαζιού, μπορείς να μπεις ανυποψίαστος στο κατάστημα και να ζητήσεις ένα καινούργιο σκελετό για τα γυαλιά σου ή νέους φακούς επαφής.

Διάβασε περισσότερα

Η κούρσα των Όσκαρ ξεκίνησε: Τα πρώτα βραβεία σε ‘Arrival’ και ‘Manchester by the Sea’

ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 30 Νοε 2016 OSCARS

Και τώρα περνάμε επισήμως στην περίοδο εκείνη όπου όλα τα σάιτς θα συζητούν τα βραβεία κάθε λογής ένωσης και θεσμού, κυρίως σε ταινίες που δεν έχουν ακόμα βγει στις ελληνικές αίθουσες. Η κούρσα για τα Όσκ ...

Διάβασε περισσότερα